Executive Forum

Eksklusivt forum for toppledere, ledere og styremedlemmer

unik tilgang til den nyeste viden

Executive Forum er et eksklusivt nettverk for toppledere, ledere og styremedlemmer som har gjennomført Scandinavian Executive Institutes utdanninger. Det er ikke bare en verdifull mulighet til å holde kontakten, men gir også unik tilgang til den nyeste forskningen, og de mest aktuelle metodene og teoriene direkte fra noen av verdens ledende business-professorer.

I 2018 samler vi igjen en rekke ledende undervisere og forskere som alle, med hver sin tilgangsvinkel, gir et bud på hvordan de nye vilkårene påvirker samfunnet, næringslivet og din lederoppgave. Du får med andre ord relevant kunnskap presentert i en sammenheng som gir mening for ditt strategiske og ledelsesmessige arbeid.

Dynamisk kunnskapsdeling

Executive Forum er tilrettelagt slik at du tilegner deg kunnskap på mer enn én måte. Du får tilgang til fire Masterclasses og en styrekonferanse, og samtidig skaper vi rammene for at du kan bidra med egne erfaringer og utfordringer.

Vi sikrer et dynamisk og intensivt læringsmiljø, og fremskynder interaksjon på tvers av bransjer. Det resulterer i det sterke strategiske nettverket som er avgjørende for den moderne lederen.