Lederforum

EXECUTIVE FORUM – BUSINESS NETTVERK

Executive Forum er et businessnettverk for toppledere og styremedlemmer som gir muligheter for å fokusere og utvikle sitt strategiske nettverk. I nettverksgruppen gir vi medlemmene rammene til å sparre med likesinnede fra forskjellige bransjer samtidig som de blir utfordret av noen av verdens ledende businessprofessorer.
Et mål for The Executive Forum er å tilby medlemmene best mulig fundament for ”business to business networking”.

Tankene bak nettverket er å skape et eksklusivt forum hvor kunnskapsutveksling og læring er de bærende elementer. Medlemmene møtes for å sparre med hverandre, utfordre og bli utfordret.

Toppledere og profesjonelle styremedlemmer vet hvor viktig det er å ha et sterkt strategisk nettverk.

Nettverksgruppen er sammensatt av skandinaviske virksomheter og dekker mange bransjer. Felles for medlemmene er at de er på samme ledelsesnivå og har et ønske om å delta i et unikt nettverk, hvor de har adgang til en stor mengde vitenskapsstoff som er vanskelig å finne i noe annet nettverk.

Ønsker man å utvikle seg personlig og profesjonelt er det viktig at man ikke bare mottar viten og input, men også bidrar. Vi gjør mye for å sikre at medlemmene interagerer på tvers av bransjer, for på den måten å skape en høy intensitet og dynamikk under møtene.

Professor i Organisational Behaviour ved INSEAD, Herminia Ibarra, uttaler seg i en artikkel nettopp om hvordan man som leder via sitt strategiske nettverk kan utvikle seg aller mest:
«Strategisk networking er det sværeste, men mest afgørende, hvis ledere ønsker at blive topledere. Professor Ibarra forklarer, at kontakt med ligesindede og med senior executives i dit område er afgørende, og hun opfordrer også lederne til at se ud over deres egen industri.
Dette gør det muligt for ledere at udveksle ideer om best practice i ledelse, lære nye metoder og holde nøje øje med udviklingen i erhvervslivet og teknologien. Det hjælper ledere til at se større billede og skabe deres egen visionære tilgang», Professor i Organisational Behaviour ved INSEAD, Herminia Ibarra.

Vi ønsker å skape et sterkt nettverk for toppledere og styremedlemmer, og det er derfor viktig for oss å sikre at nivået er det rette.