Ny norsk modul 1 på Leading Strategic Change INSEAD:

Møt de norske underviserne

Når Leading Strategic Change går av stabelen til høsten, er det med en ny modul 1 som foregår i Oslo med to nye, spennende undervisere. På denne første modulen får du praktisk inspirasjon til din rolle som leder og endringsagent, og til hvordan du bygger en kultur for kontinuerlig læring, utvikling og endring. Den nye modulen legger et sterkt fundament for programmets andre modul på INSEAD som handler om å styre større endrings- og transformasjonsprosjekter.

Leading Strategic Change er Scandinavian Executive Institutes strategieksekveringsprogram, som tilbys i samarbeid med den franske business-skolen INSEAD, og som ruster deltakerne til å håndtere eksekvering av ambisiøse strategier og styre større transformasjonsprosjekter. Programmet har eksistert i en årrekke som et en-modul-program på INSEAD, og utvides fra høsten 2023 med ny norsk modul slik at programmet nå omfatter to moduler.

Erfarne modul 1-undervisere

– Når vi velger å starte opp Leading Strategic Change INSEAD med en modul i Oslo, handler det for det første om å sikre at deltakerne blir godt kjent med hverandre og får et sterkt læringsmiljø sammen før vi reiser til INSEAD for å lære mer om å lede transformasjoner og endringsprosjekter. For det andre er tillit og psykologisk trygghet helt avgjørende i ethvert godt transformasjonsprosjekt, og det er nettopp disse fagområdene vi adresserer i en norsk kontekst på den nye modulen, forklarer Tomas Arnesen, som er Country Manager Norge i Scandinavian Executive Institute og tilføyer:

– Vi har satt sammen et sterkt undervisnings-team bestående av Tom Georg Olsen og Hedda Kise, som begge har omfattende erfaring og faglig kompetanse innen disse fagfeltene, og som samtidig er svært dyktige formidlere og fasilitatorer.

Les mer om Leading Strategic Change INSEAD

Tillit som strategi

Tom Georg Olsen har 30 års erfaring som leder og styremedlem, og er nå blant annet foredragsholder, investor og lederrådgiver. Tidligere har han vært konserntjener og styreleder i IT-konsulentselskapet Miles – en bedrift han også er gründer av. Miles er to ganger blitt kåret til Norges beste arbeidsplass, og de seks siste årene til en av de mest innovative bedriftene i Norge.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Leading Strategic Change INSEAD

Tom Georg Olsen

 

Tom Georg skriver og holder foredrag om tillitsbasert og tjenende ledelse, kulturbygging og verdibasert rekruttering, og bidrar i denne sammenhengen med konkret erfaring fra egen bedrift og ulike styrer.

– Med utgangspunkt i forskningsbasert kunnskap og egne erfaringer – og ikke minst deltakernes egne bidrag og input – legger jeg opp til en interaktiv sesjon hvor vi diskuterer hva tillit er, hvorfor det er et konkurransefortrinn og hvordan vi bygger en tillitskultur i vår egen organisasjon ved hjelp av verdier og atferd, rekruttering, myndiggjøring, relasjoner og psykologisk trygghet. Ønsker man å skape varige og gode endringer i egen organisasjon, og ikke minst å være forberedt på å håndtere dagens endringshastighet, er det helt essensielt at man klarer å skape en tillitsbasert kultur, forklarer Tom Georg Olsen.

Se innholdet i Leading Strategic Change INSEAD

Psykologisk trygghet – ikke til forhandling

Hedda Kise har i mer enn 20 år jobbet som programleder, nyhetsanker, vaktsjef og redaktør i NRK og TV2. De seneste fem årene har hun jobbet med rådgivning, kommunikasjonstrening, kulturbygging og lederutvikling.

Hedda er en anerkjent foredragsholder innen psykologisk trygghet, kommunikasjon og endringsledelse. Dessuten er hun sertifisert fasilitator i psykologisk trygghet fra Fearless Organization som er grunnlagt av Harvard-professor Amy Edmondson.

 

Hedda Kise

– Jeg kommer til å ta for meg sammenhengen mellom psykologisk trygghet og høye prestasjoner, team-effektivitet, læringskultur, innovasjon og omstillingsevne samt trivsel og arbeidsglede. Vi vil se på hva psykologisk trygghet er – og hva det ikke er, og hva som skjer i et team, en avdeling eller en hel organisasjon dersom det ikke er tilstrekkelig psykologisk trygghet. I tillegg vil jeg gi en forståelse for hvorfor psykologisk trygghet er en «ferskvare», og hvordan man som leder kan måle og bygge psykologisk trygghet på en effektiv måte. Hele sesjonen er fundert på forskningsbasert kunnskap, lagt frem på en inspirerende måte hvor vi knytter det til erfaringer, uttaler Hedda Kise.

Modul 1 byr dessuten på en workshop hvor deltakerne jobber med praktiske øvelser sammen i grupper – med utgangspunkt i læringene relatert til både psykologisk trygghet og tillitsbasert kultur.

– Med workshopen er ambisjonen å skape en forankring til deltakernes daglige arbeid slik at de får med seg mest mulig konket læring som de umiddelbart kan ta i bruk i egen organisasjon, og som samtidig danner et særdeles bra og viktig grunnlag for den etterfølgende modulen på INSEAD, avslutter Tomas Arnesen.

Meld deg på programmet

Masterclass: Gjør ditt team til et «dream-team»

Delta i masterclass i regi av Executive Forum den 24. mai i Oslo hvor vi for aller første gang får besøk av IMD-professor Ina Toegel som er ekspert i High Performance-teams. Få viktig kunnskap om hvordan du bygger og utvikler High Performance-teams i din organisasjon, og gjør ditt team til et «dream-team».

Kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og styremedlemmer som ønsker å fokusere på og utvikle deres ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanse.

Her får du unik kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer fra de internasjonalt anerkjente business-skolene, IMD og INSEAD. Forumet gir i tillegg en enestående mulighet for å sparre med andre ledere og styremedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobunn for en kontinuerlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner.

Delta i et inspirerende program med banebrytende forelesere fra INSEAD og IMD

Executive Forum – se programmet