Dette sier kommende deltakere om Advanced Board Programme INSEAD

Få bedre styrekompetanser med Advanced Board Programme INSEAD

Advance Board Programme INSEAD

Finn L. Meyer

Profesjonelt styremedlem

Finn L. Meyer er profesjonelt styremedlem og har i om lag 40 år jobbet med rådgivning innen ledelse og governance. For tiden er han styremedlem i noen private equity-bedrifter samt i Københavns Boldklub. Meyer har tidligere sittet i styret for og rådgitt en rekke av landets største bedrifter og organisasjoner – og er nettopp blitt tildelt prisen «The corporate governance award 2019» av Board Network – The Danish Professional Directors Association. Han har vært medlem av komiteen for god selskapsledelse, er i dag medlem av komiteen for god fondsledelse og er nå påmeldt første forløp av Advanced Board Programme som går av stabelen i oktober på INSEAD i Frankrike.

LES MER...

– Jeg har en lang og omfattende erfaring innen internasjonalt styrearbeid, men det er alltid givende å få inspirasjon fra kompetente professorer som kanskje ser tingene fra et annet perspektiv – og gjerne folk med et internasjonalt utgangspunkt. Mitt grunnsynspunkt er at man alltid kan bli inspirert til å utvikle seg, se tingene på en litt annen måte og komme beriket hjem. Derfor ser jeg frem til å delta i Advanced Board Programme på INSEAD og treffe noen dyktige professorer, uttaler Finn L. Meyer.

Meyer er ikke i tvil om at fremtidens styremedlemmer må forholde seg til enda flere utfordringer fremadrettet – og at det derfor er vesentlig å holde seg oppdatert.

– Verden kommer til å gå raskere og raskere, og landene blir mer og mer sammenkoplet med hverandre – et «skvulp» i Indonesia eller Afrika kan plutselig ha stor innflytelse på bedrifter og organisasjoner i vår del av verden. I tillegg forventer jeg at det kommer til å bli enda mer komplisert og tidskrevende å drive forretning, fordi regler, standarder, compliance og corporate governance vil kreve enda mer tid og ressurser. Kort fortalt – det blir ikke enklere å drive og utvikle forretningen sin de neste 10 årene, og det er ikke mulig å «melde seg ut». Du må inn i kampen og spille med, ellers har du og bedriften din ikke noen berettigelser, avslutter han.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

3 gode grunner til å være med

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om styreutdanningen Advanced Board Programme INSEAD

Mie Krogh

Mie Krog

Profesjonell styrekvinne

Mie Krog er profesjonell styrekvinne og aktiv i flere styrer, blant annet som styreleder i Kentaur, Y-Connection og AllStyles samt styremedlem i blant annet Flügger, Plantorama, Hammel Furniture, Scandinavian Executive Institute, Ballisager samt Republica. I tillegg jobber hun som rådgiver innen strategiutvikling for eierledet SMB-bedrifter.

LES MER...

– Det er etter hvert ti år siden at jeg sist deltok i en styreutdanning, og den gangen var det en utdanning som var målrettet de rettmessige og lovmessige kravene og pliktene som er essensielle når man trer inn i et styrelokale. Når jeg nå velger å delta i Advanced Board Programme INSEAD handler det i høyere grad om å få innblikk i de vesentlige trender og tendenser man bør være oppmerksom på i en tid som er preget av store og hastige endringer – og som spiller en særdeles viktig rolle, spesielt hvis man jobber med bedrifter i vekst, forklarer Mie Krog og fortsetter:

– I tillegg er det også en sterk motivasjon for meg å komme en tur på «skolebenken» hvor jeg får utfordret meg selv og «tanket opp». Jeg har stor tro på at alle bør investere tid og ressurser i å oppgradere seg selv og lære nytt – kort fortalt: være bevisst om livslang læring. Og så gleder jeg meg i aller høyeste grad til å oppleve miljøet på business-skolen INSEAD.

Mie Krog har en forventning om at Advanced Bord Programme vil kunne løfte hennes strategiske styrekompetanser.

– Jeg ser frem til å dykke dypere ned i en rekke styrefaglige temaer og få mulighet til å diskutere disse med dyktige internasjonale professorer samt profesjonelle styremedlemmer. Det kan både gi grobunn for nye tanker og refleksjoner omkring min egen styregjerning, og selvsagt et enda større styrefaglig nettverk, sier hun.

Ifølge Mie Krog er det en rekke utfordringer som kommer til å gjøre seg gjeldende i styrelokalene den neste dekaden.

– Globalisering og digitalisering er fremdeles de helt store temaene – og ikke minst de store endringer som skjer i eksempelvis Kina og med henblikk på Brexit. Det setter en ny dagsorden, for hvordan utvikler vi vår forretning når markedene flytter seg og nye teknologier kommer til? Når vi ser tilbake på de siste 10-20 årene har det skjedd formidable endringer, og vi kan godt forvente at det fortsetter – det er fortsatt en ny verden vi møter, og dermed er det viktig at våre styrer både er enormt ansvarlige og meget innovative, avslutter hun.