Utdanningsforløp

Et intensivt forløp over fem dager på INSEAD

Med Leading Strategic Change får du fem dagers konsentrert undervisning i et internasjonalt læringsmiljø. Du blir utfordret og inspirert av noen av verdens ledende undervisere.

Leading Strategic Change er et intensivt utdanningsprogram for ledere og toppledere som ønsker å bli bedre til å gjennomføre ambisiøse strategieksekveringer og transformasjonsprosjekter. Du vil få inspirasjon, innsikt, kunnskap og verktøy som gjør deg i stand til å bringe din bedrifts strategieksekveringstiltak og transformasjonsprosjekter opp på et høyt og ambisiøst nivå.

Programmet vi gi deg den nyeste kunnskapen innen strategi, strategieksekvering og transformasjon.

BESTILL INFORMASJON

Er du HR-ansvarlig som søker informasjon på vegne av bedriften?
JaNej

Abonnere på nyhetsbrev?
Ja takk, meld meg på!

Jeg bekrefter hermed at Scandinavian Executive Institute kan kontakte meg på telefon eller e-post med ytterligere informasjon om utdanningen

Opplysningene håndteres fortrolig og gis ikke videre.

DAG 1

Første dag gir deg innsikt i hvordan du effektivt nedbryter en strategi i verdiskapende tiltak for de relevante nivåene i organisasjonen. I tillegg vil du få kunnskap om hvordan man håndterer motstand mot endringer.

DAG 2

På programmets dag to introduseres du til en holistisk modell for selvevaluering av hvor beredt organisasjonen er til strategieksekvering generert ut fra en «bottom-up»-prosess. Du bliver i stand til å utvikle strategiske tiltak hvor alle nivåer av organisasjonen involveres.

DAG 3

På dag tre vil vi se nærmere på de skjulte barrierene i forhold til strategieksekveringen. Det handler blant annet om hvordan man identifiserer de skjulte barrierene og diagnostiserer disse, uansett om de er av kulturell, politisk eller emosjonell karakter – og selvsagt om hvordan man overvinner disse barrierene.

DAG 4

På programmets fjerde dag vil du bli introdusert til en modell for hvordan en organisasjonskultur oppstår, og hvilke kilder som stimulerer utviklingen i kulturen. I tillegg vil vi se nærmere på hvordan man oppnår en endringsvillig kultur.

DAG 5

Programmets avsluttende dag vil omhandle hvordan man aktiverer både de formelle og de uformelle nettverkene i og utenfor organisasjonen. Ofte vil nye strategiske tiltak nemlig kreve at disse nettverkene mobiliseres. Dagen vil også by på innsikt i hvordan man gjør innflytelsen sin gjeldende på organisatorisk-, team- og individnivå.