3 moduler – 6 dagers konsentrert undervisning og 8 ukers e-læring

Med Leadership Acceleration Programme IMD får du en internasjonal og topp-profesjonell lederutdanning fra den anerkjente sveitsiske business-skolen IMD.

Leadership Acceleration Programme er en konsentrert og profesjonell lederutdanning for fremtidens ledere. Utdanningen er under konstant utvikling i samarbeid med ledende professorer fra en av verdens mest anerkjente business-skoler, sveitsiske IMD, og ledere fra skandinaviske bedrifter.

Utviklingen sikrer at det til enhver tid er fokus på den nyeste og mest relevante kunnskapen kombinert med brukbare strategiske og ledelsesmessige verktøy. Det hele for å sikre at du med en gang kan bruke de nye ferdighetene fra utdanningen hjemme i bedriften din.

Dato og pris

Digitalisering er en del av lederutdanningen

Digitalisering og digital ledelse blir fremover en del av agendaen på Leadership Acceleration Programme, da disse emnene har en enorm stor betydning og relevans for de lederne som ønsker å følge med i den digitale utviklingen.

Digitaliseringsemnet har vi utviklet i samarbeid med professorene fra IMD Business School – noen av de fremste ekspertene innen dette fagområdet i europeisk sammenheng. Som deltaker kan du se frem til å få en inngående og omfattende forståelse for digitalisering og digital ledelse. Du får både det overordnede «helikopterperspektivet», men du kommer også hjem med helt konkrete og håndgripelige modeller og verktøy, slik at du er i stand til å eksekvere på den digitale strategien fra dag en.

Dine undervisere

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om lederutdanningen Leadership Acceleration Programme IMD

Modul 1

På modul 1 vil du få en introduksjon til strategiens verden, hvor undervisningen har til formål å føre deg gjennom en strukturert strategiprosess fra A til Z. Du vil få innsikt i hvordan du som leder helt konkret kan omsette teori til praksis som gjør at du blir i stand til å bidra til en strukturert og effektiv utvikling og eksekvering av strategien i din bedrift. Vi setter fokus på din rolle i strategiprosessen, både i utviklingen av strategien, men også i forhold til selve eksekveringen hvor du lærer å spille deg selv på banen som en verdifull sparringspartner.

I tillegg vil modulen sikre at du får overblikk, inspirasjon og verktøy samt tilhørende retningslinjer til bruk for utvikling og eksekvering av strategiarbeidet, slik at du blir enda bedre rustet til deres strategiarbeid, og ikke minst til implementeringen og eksekveringen av deres strategi. Strategimodulen vil også skape et godt fundament for den resterende delen av din deltakelse på Leadership Acceleration Programme.

Modulen gir deg i tillegg en dypere innsikt i dine personlige styrker og svakheter som leder og kommunikator. Samtidig ser vi på hvordan du med enkle redskaper motiverer og engasjerer resten av organisasjonen gjennom effektiv kommunikasjon.

Dette sier våre deltakere

Modul 1

  • Varighet: 3 dager
  • Emner: Strategi og kommunikasjon
  • Sted: Kolding, Danmark

Modul 2

Modul 2 er en skreddersydd e-læringsmodul som bygger videre på den kunnskapen du har fått på modul 1, og videreutvikler evnene dine til å tenke strategisk. Du vil i samarbeid med medstudentene dine gjennomføre strategiske analyser, og bli i stand til å vurdere hvilke strategiske tiltak som er verdt å gjennomføre.

Modulen hjelper deg med å identifisere egne styrker og svakheter når du skal jobbe med effektive ledelsesverktøy. Du lærer å skape engasjement og støtte, håndtere vanskelige samtaler, løse konflikter og hjelpe andre med å utfolde potensialet deres.

Før-under-etter

Modul 2

  • Varighet: 8 ukers e-læring

  • Emner: Lederskap og strategi
  • Sted: Online

Modul 3

I Modul 3 går vi tett inn på verdens mest innovative bedrifter. Vi undersøker hvilken ledelsesatferd og hvilket organisatorisk sett-up som skaper de beste rammene for å utvikle nye idéer og kostnadseffektiv drift.

Du får innsikt i personlighetsprofiler og ledelsesstiler, og jobber videre med motivering og mobilisering av organisasjonen din.

Du får en inngående og omfattende forståelse for digitalisering og digital ledelse. Du får både det overordnede «helikopterperspektivet», men du kommer også hjem med helt konkrete og håndgripelige modeller og verktøy, slik at du er i stand til å eksekvere på den digitale strategien fra dag en.

Meld deg på

Modul 3

  • Varighet: 3 dager
  • Emner: Innovasjon, strategi og digitalisering
  • Sted: IMD, Sveits

Delta i eksklusivt læringsforum

Executive Forum er et eksklusivt læringsforum for deg som ønsker å fokusere på og utvikle din ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanse. Forumet er i tillegg en enestående mulighet til å bevare kontakten med tidligere deltakere, dersom du har deltatt på et av Scandinavian Executive Institutes utdanningsprogrammer.

I Executive Forum får du unik kunnskap og inspirasjon fra professorer fra de internasjonalt anerkjente business-skolene, IMD og INSEAD, som via fire årlige masterclasser gir deg innblikk i den nyeste forskningen, de nyeste metodene og de nyeste casene.

Les mer om Executive Forum