Undervisere

Bli utfordret og inspirert

Profesjonelt og høyt faglig nivå

Les mer om underviserne.

Björn Lindbäck

Senior partner & strategisk rådgiver

Bjørn H. Lindbäck (1961) er en anerkjent underviser i strategi, og har stor erfaring med strategi i både utøvende og rådgivende stillinger. Han rådgir bedrifter og organisasjoner i prosjekter og oppgaver, og har siden 1987 dedikert sitt arbeid til strategi på globalt plan. Björn Lindbäck har en B.Sc. i Business Administration fra Lunds Universitet i Sverige og en global sertifisering som Management Consultant (CMC). Han har også et Kaplan-Norton Master Class-sertifikat i “Strategy Management & Execution”.

Jesper Klit

Kommunikasjonsekspert

Jesper Klit er en av de mest populære og inspirerende europeiske foredragsholdere innen kommunikasjon og lederskap. Han er CEO hos Jesper Klit & Partners og har tidligere jobbet på Weekendavisen, TV2 og på Nordiske Film TV, hvor han var CEO i seks år.

Han har spesialisert seg i utvikling av personlig kommunikasjon og gjennomslagskraft, medie-coaching, business-storytelling og rådgir bedrifter og ledere i personlig og strategisk kommunikasjon. Blant Jesper Klits klienter er det flere Fortune 500-bedrifter.

Howard Yu

Professor i strategi og innovasjon, IMD

Howard Yu vil undervise i digitalisering og digital ledelse på Leadership Acceleration Programme. Og det er ikke «Mr- Hvem-som-helst» deltakerne kan se frem til å møte: Yu har de senere årene mottatt en lang rekke priser, senest «Case Center Award» i 2017 for sitt arbeid med emnet «Big Data – Risks and Opportunities» – en pris som Financial Times omtaler som «the business schools Oscars». I 2015 ble han i tillegg utnevnt til en av de 40 beste business-skole professorene i verden under 40 år.

I 2017 var Yu dessuten på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 var han å finne på Thinkers50 Radar-liste over de 30 ledelsesekspertene som mest sannsynlig vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisasjoner ledes.

Les mer om Howard Yu her

Ina Toegel

Professor i ledelse og organisatoriske endringer, IMD

Ina Toegel er professor i ledelse og organisasjonsendringer på IMD. Hennes undervisning omfatter eksperimentell læring og fokuserer på en rekke emner – blant annet selv-ledelse, ledelse av «high-performance»-teams og organisatorisk endring. Forskningen hennes retter seg mot på teamdynamikk, organisatorisk endringsledelse, toppleder-teams samt gründerbedrifter.

Inas programledelse og undervisningserfaring omfatter blant annet ledelsesprogrammer hos bedrifter som Pirelli, Legrand, UEFA, Bank of Communications, Bayer, Electrolux, ASSA ABLOY, T-Systems, Carlsberg, JTI, Hydro og Tenaris.

Før professor Toegel ble tilnyttet IMD, underviste hun på Ecole Hôtelière de Lausanne. Hun har en Ph.d. i ledelsen fra INSEAD (Frankrike), en MSc i Management Research fra Saïd Business School, Oxford University (UK) samt en bachelorgrad i økonomi fra Columbia University (USA).

George Kohlrieser – Underviser on-line

Professor i ledelse og organisasjonsatferd, IMD

George Kohlrieser er næringslivspsykolog, professor i ledelse og organisasjon på IMD og konsulent for globale bedrifter som Accenture, Cisco, Coca-Cola, HP, IBM, Morgan Stanley, Motorola, Nestlé, Nokia og Toyota. Hans forskning, undervisning og konsulentbistand er konsentrert om high-performance-ledelse, high-performance-teamwork, konfliktløsning, endringsledelse, dialog og forhandling, coaching, stresshåndtering, balansen mellom jobb- og arbeidsliv samt personlig profesjonell utvikling.

Professor Kohlrieser jobber også som psykolog i politisaker og som forhandler i gisselsaker. Han har løst oppgaver i mer enn 100 land og på fem kontinenter.

Mark Greeven – Programdirektør

Professor i innovasjon og strategi, IMD

Mark Greeven er professor i innovasjon og strategi på IMD samt programdirektør på Leadership Acceleration Programme IMD. Gjennom et årti har han bygget opp erfaring innen forskning, undervisning og rådgivning i Kina, noe som gjør ham i stand til å hjelpe bedrifter med innovasjon i en turbulent verden. I tillegg har han samarbeidet med innovative kinesiske bedrifter samt multinasjonale nyskapende bedrifter for å utforske nye måter hvorpå man kan organisere og understøtte innovasjon samt designe økosystemer. Han snakker dessuten flytende kinesisk.

Mark er på “2017 Thinkers50 Radar list of 30 next generation business thinkers”, som er en årlig rangering foretatt av Financial Times og ansett som en «Oscar-pris» innen ledelse. Han er også forfatter til flere bøker med Kina og innovasjon som omdreiningspunkt, samt en ofte publisert forsker i internasjonale akademiske tidsskrifter og verdensdekkende medier.

Mark Greeven har en Ph.d.-grad fra Rotterdam School of Management på Erasmus Universitetet i Rotterdam. Før han ble tilknyttet IMD, hadde han fakultetsstillinger på Zhejiang Universitet i Kina samt på Rotterdam School of Management i Nederland.

Les mer om Mark Greeven her

Paul Strebel – Underviser on-line

Professor i governance og strategi, IMD

Paul Strebel har i mer enn 25 år samarbeidet med styrer og toppledere om utvikling av strategier og løsninger av konflikter i bedriftsstyrer. I tillegg til sine personlige erfaringer som styremedlem har han fasilitert interaktive workshops og seminarer om bedre styrearbeid og større strategisk overblikk for mer enn 50 multinasjonale bedrifter i Europa, USA, Sør-Afrika, Mellom-Østen og Sørøst-Asia.

Professor Strebel har to ganger mottatt Award for Research on Leadership fra the Association of Executive Search Consultants og har også mottatt en rekke anerkjennelser for casestudiene sine.