Executive Management Programme

Topplederutdanning i samarbeid med INSEAD

Executive Management Programme er en internasjonal topplederutdanning som fokuserer på tre grunnleggende fagområder som er avgjørende for suksessfulle ledere: strategi, innovasjon og lederskap.

På et konsentrert forløp med tre moduler, et i Danmark og to på INSEAD i Frankrike, får du presentert den nyeste kunnskapen fra internasjonalt anerkjente professorer og ledende næringslivsfolk. Executive Management Programme er aktuell og uunnværlig kunnskap i en operasjonell kontekst, og på et høyt faglig nivå.

Gi toppledelsen et felles utgangspunkt

Utdanningen er også en opplagt mulighet for leder- og toppledergrupper som ønsker en ensartet referanseramme og tilgang til løsning av bedriftens strategiske utfordringer. Det er mulighet for at flere fra samme bedrift deltar på samme forløp, eller for å sende lederne av gårde på utdanningen i mindre grupper eller enkeltvis.

Bestill informasjon

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Executive Management Programme INSEAD

Er du HR-ansvarlig som søker informasjon på vegne av bedriften?
JaNei

Abonnere på nyhetsbrev?
Ja takk, meld meg på!

Jeg bekrefter hermed at Scandinavian Executive Institute kan kontakte meg på telefon eller e-post med ytterligere informasjon om utdanningen

Opplysningene håndteres fortrolig og gis ikke videre.

Deltakerprofil

Executive Management Programme er målrettet erfarne toppledere på høyt nivå. Typiske stillingsbetegnelser er CEO, CFO, COO, VP samt ansvarlige for selvstendige organisatoriske enheter og forretningsområder, men deltakerne kan også jobbe som rådgivere på tilsvarende nivå. Gjennomsnittsalderen for deltakerne er 46 år, og fordeler seg jevnt mellom 38 og 55 år. Undervisningen foregår hovedsakelig på engelsk, og deltakerne bør derfor være i stand til å forstå og tale engelsk på et godt nivå.

Les uttalelser fra tidligere deltakere

Utbytte av Executive Management Programme

Programmet vil styrke din ledelsesmessige rolle og gjøre deg i stand til:

  • å oppnå strategisk treffsikkerhet i en turbulent verden
  • å gjenoppfinne din bedrifts strategiske ambisjon og forretningsmodell
  • å se de strategiske mulighetene som digital transformasjon og nye forretningsmodeller gir bedriften din
  • å høste potensialet ved å etablere de riktige partnerskap og allianser
  • å skape nytenkning og innovasjon i bedriften din
  • å realisere det menneskelige potensial som bedriften rommer
  • å få selvtillit og tyngde som toppleder
Datoer for neste program

Programdirektør og professorer

Andrew Shipilov er professor i strategi på INSEAD samt programdirektør på Executive Management Programme. Han er ekspert i strategi, innovasjon og nettverk, og forsker blant annet på hvordan sosiale nettverk, strategiske allianser og partnerskap påvirker bedrifters konkurransefordeler. Professor Shipilov har siden 2010 vært akademisk leder av INSEADs Blue Ocean Strategy Programme.

Les mer om professorene og underviserne på Executive Management Programme.

Les mer om underviserne

Kommende forløp

Februar 2020 - Executive Management Programme
ModulDatoSted
Modul 124. - 27. februar 2020Kolding, Danmark
Modul 230. mars - 2. april 2020INSEAD, Frankrike
Modul 38. - 11. juni 2020INSEAD, Frankrike
Meld meg på
August 2020 - Executive Management Programme
ModulDatoSted
Modul 124. – 27. august 2020Kolding, Danmark
Modul 221. – 24. september 2020INSEAD, Frankrike
Modul 330. november – 3. desember 2020INSEAD, Frankrike

Praktisk informasjon

Vi sørger for å bestille ditt opphold samt forpleining på alle moduler. På modul 1 innkvarteres du på Hotel Koldingfjord hvor undervisningen også foregår. På modul 2 og 3 er det innkvartering på et av INSEADs hoteller nær campus. Hotell og forpleining er ikke med i utdanningsprisen, men avregnes særskilt.

Du sørger selv for å bestille flybilletter til Paris. Vi sørger for å bestille transporten din tur/retur Charles de Gaulle i henhold til flytidene dine. Vi anbefaler en rekke flytider som du kan velge mellom. Du vil bli avhentet i ankomsthallen av en INSEAD-sjåfør og brakt til hotellet ditt.

Utdanningsgebyret for Executive Management Programme er 17.383 euro. I tillegg kommer kostnader til hotell, forpleining, transport i Frankrike samt flyreise til Paris.

Les mer

FAQ

Før man starter på en ny utdanning er det selvsagt mange spørsmål som kommer opp: Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjelpe meg med hvilke spørsmål og vil jeg motta et utdanningsbevis etter avsluttet utdanning, kan være noen av de spørsmålene du gjerne vil ha svar på. I denne FAQ har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Få svar på dine spørsmål