Executive Management Programme

Referanser

Det sier våre kunder

Bli inspirert av noen av våre tidligere deltakere og les om deres erfaring


"Executive Management Programme er en særdeles eksklusiv utdanning som jeg har fått stort utbytte av. Foreløpig er vi seks personer fra min bedrift som har deltatt på denne utdanningen, og vi er alle kjempefornøyde. Noe av det viktigste jeg tar med meg fra dette programmet er en masse inspirasjon og en rekke gode verktøy som jeg kan bruke innen forretningsutvikling, strategi, gruppedynamikk og psykologi. Det faglige nivået på professorene på programmet er særdeles høyt, og jeg sitter igjen med en helt fantastisk følelse. I tillegg har jeg fått et unikt nettverk med andre ledere som jeg kommer til å ta vare på fremover."

Attila Kvalsnes

Business Development Manager

Aerospace Industrial Maintenance A/S

"Jeg må nesten skamrose hele opplegget, som langt oversteg forventningene mine. Det faglige nivået på utdanningen er helt glitrende, og fundert på solid kunnskap, vitenskap og forskning - og underviserne er svært engasjerende. Jeg hadde behov for faglig påfyll, og med Executive Management Programme har jeg i aller høyeste grad fått ny kunnskap og helt konkrete verktøy i relasjon til blant annet strategi, innovasjon og lederskap som jeg kan ta med direkte hjem og bruke i hverdagen. Jeg har rett og slett fått et nytt stammespråk, og blitt en del av et faglig nettverk som har gitt meg ny inspirasjon og innsikt i viktige ledelsesmessige fagområder. Det å se tingene, ikke bare fra et norsk kulturelt ståsted, har vært svært viktig for meg, så kombinasjonen med at deler av utdanningen foregår på INSEAD er eminent. Jeg ble selv anbefalt å ta denne utdanningen av flere i nettverket mitt, og kan bare sende budskapet videre: Dette kan anbefales med et stort "A""

Magne Nordvik

Managing Director

Hydro Vigelands Brug as

"Jeg er imponert over det faglige nivået på Executive Management Programme, hvordan avanserte temaer ble gjort forståelige samt kvalitet og engasjement hos hver enkelt av foreleserne. Samlingene ga direkte utbytte i form av konkrete modeller og verktøy det var mulig å prøve ut i etterkant. Jeg har fått en bedre totalforståelse av hvordan disse elementene spiller sammen, og hvordan de påvirker hverandre. I tillegg har utdanningen bidratt til personlig utvikling, og gitt meg en påminnelse om at endring starter hos meg selv. En god nøkkel var å diskutere viktigheten av å kombinere fokus og fleksibilitet; belyse hvordan en god – eller dårlig – definert strategi setter retning for et selskap, og forstå bedre hvordan summen av enkeltmenneskets holdning til endring påvirker den samlede organisasjonen. Alt i alt en utdanning med svært relevante fagområder, fornuftig tidsforbruk samt høy faglig kvalitet."

Heidi Strandvoll

Program Manager

Transformation projects, Nordea

"Jeg valgte utdanningen fordi den er intensiv og lett å kombinere med jobb- og privatlivet. Samtidig ga det praktiske case-arbeidet en svært god læringseffekt. Jeg fikk en faglig oppdatering og metoder til å ta verktøyene i bruk for å skape fremtidige muligheter for nye forretningsmodeller – når den eksisterende for eksempel blir truet av disrupsjon. Tusen takk for et fremragende kurs, og ikke minst for en god administrering av forløpet og et godt servicenivå. "

Dag Mevold

CEO

BNP Paribas Cardif Forsikring, Norway

"Executive Management-programmet har gitt meg mulighet til å etablere og utvikle forståelse for modeller og teorier innenfor strategi, innovasjon og ledelse som jeg vil ha stor nytte av innenfor mitt arbeid. Samlingene er godt balansert mellom teori og praktisk rettede cases som løses gjennom gruppearbeid. Deltagelse i programmet ga meg mulighet til å møte andre ledere med svært ulik bakgrunn som delte sin erfaring fra ulike bransjer, noe som bidro til en interessant dynamikk både i forelesningene og gjennom løsning av gruppeoppgavene. Svært dyktige og motiverende forelesere og professorer har hele tiden gitt oss relevante eksempler som kan bidra til utvikling av egen arbeidshverdag. De viser en kunnskap om næringslivet og et engasjement som er veldig inspirerende og som du skal lete lenge etter. Programmet kan anbefales! I tillegg til et nettverk med mange flinke og sosiale mennesker, har det gitt meg nye praktiske verktøy og nyttig kunnskap som jeg vil benytte meg av videre."

Hilde Simenstad

HR-director

Wiersholm

"Herlig inspirasjon, ny kunnskap og nettverk for livet Executive Management Programme INSEAD er en kombinasjon av inspirerende ny kunnskap og møte med fantastisk dyktige mennesker. Du sitter igjen med konkrete verktøy du kan ta i bruk med en gang du returnerer hjem – og ikke minst har du et nettverk for livet. Kombinasjonen av temaene strategi, innovasjon og ledelse var helt perfekt for meg. Utdannelsen er en blanding av forelesning og gruppearbeid. Dyktige professorer og forelesere evner å engasjere på imponerende vis – noe som resulterer i spennende diskusjoner, refleksjoner og analyser. Du kommer svært tett på de andre deltagerne gjennom gruppearbeidene – og bygger på den måten nettverk gjennom hele samlingen. Et EMP-kull blir en helt spesiell sammensveiset gjeng når en har delt opplevelser og diskusjoner i klasserommet – og ikke minst fortsatt disse diskusjonene utover kvelden etter dagens forelesning. Jeg sitter igjen med en opplevelse for livet på alle vis. Unike møter med mennesker som har inspirert og utfordret meg. Og ikke minst ny innsikt, refleksjoner og verdifull kunnskap – som vil være med meg resten av livet. "

Tina Mari Flem

Direktør oppdrag og tjenester

NTB

"Programmet preges av svært høyt nivå på foreleserne både faglig og ikke minst deres usedvanlige gode evne til å formidle. Likeså er det svært givende å delta sammen med så mange erfarne medstudenter som gir stort utbytte gjennom gruppearbeid og ellers. Inspirerende omgivelser må trekkes fram."

Morten Løkken Bendiksen

Direktør

Akershus universitetssykehus

"Dette var en inspirerende og innsiktsfull utdanning innenfor svært relevante området lederskap; Innovasjon, strategi og eksekvering. Utdannelsen har inspirerte meg til å tenke annerledes og den ga meg et verktøy som allerede har hjulpet meg i mitt arbeide med strategiprosesser i mitt styrearbeid. Jeg fant Blue Ocean strategidelen svært interessent og nyttig, ikke minst emnene som omhandlet den viktige gjennomføringsdelen. Her var det mye lærdom. I tillegg det å bli kjent med alle de andre deltagerne og foreleserne er i seg selv en lærdom. Programmet har inspirert meg og gitt meg nyttig innsikt i viktige områder for fremtidig forretningsutvikling."

Jon Stærkebye

styreleder

MultiClient Geophysical ASA (MCG ASA)

"Det beste med Executive Management Programme er at det er direkte anvendbart i min hverdag. Verktøyene vi lærte ble brukt allerede uken etter på arbeidet og resultatet av endringene på jobb ble diskutert i neste samling med cases på INSEAD. Med et faglig veldig høyt nivå på professorer, som arbeider med veldig relevante og kjente merkevarer til vanlig, blir inspirasjonen veldig relevant og «up to date» Anbefales!"

Mikkel Berg Vars

Vice President Application Operation and Operational Excellence Delivery

EVRY

"Dette var et meget relevant lederprogram med sentrale tema innen strategi, innovasjon og ledelse. Programmet gav stort faglig utbytte og nyttige verktøy som jeg kan benytte i mitt arbeid. Svært dyktige forelesere økte innsikten i viktige fagområder, og under prosjektarbeidet fikk vi testet ut de teorier vi hadde lært. I tillegg har jeg fått et verdifullt nettverk bestående av andre toppledere."

Pirjo B Vangsnes

HR direktør

Løvenskiold-Vækerø AS

"Effektiv lederutdannelse med inspirerende lærere fra institusjoner i verdensklasse."

Susanne Munch Thore

Partner

Wikborg Rein International law firm

"Topplederutdannelsen er godt sammensatt, og kombinerer innovasjonsstrategi og ledelseskonsepter som gir oss gode påminnelser, nye verktøy og konsepter og en sterk energiboost. De flotte fasilitetene, utmerkede forelesningene og gode kameratskapet med de andre studentene fra mange forskjellige bransjer og velkjente firmaer i Skandinavia gir denne utdannelsen et læringsmiljø i verdensklasse."

Jan Petter Traaholt

CEO

Callenberg Technology Group

"«Jeg fikk nye tilnærminger og verktøy for strategisk markedsanalyse, kombinert med verdifull innsikt i verdiinnovasjon. Erfaringsutveksling med de andre deltakerne var også svært nyttig.»"

Solveig Ellila Kristiansen

Adm. Direktør

Dell Norge

"Utdanningen ga meg hands-on verktøy for enkel implementering i min organisasjon. Spesielt strategidelen som omhandlet blue ocean strategi har vist seg å være svært nyttig for meg."

Anette Willumsen

CEO

Lindorff, Norway

"Leadership in front Som toppleder i et stort selskap med global konserntilknytning er utfordringen aldri å tillate seg å stå stille i sitt lederskap, ikke minst i en forretningsverden hvor markedene endrer seg alt raskere og gamle sannheter ikke alltid lenger holder mål. - Ler mer"

Michael Holmstrøm

CEO, Managing Director

Schenker A/S

"Jeg har gjennom INSEAD fått ny kunnskap om hvordan jeg kan drive min business og min ledelse enda mer fokusert. Gjennom meget gode forelesere og gode oppgaver har jeg fått ny inspirasjon til å utvikle både meg selv og Schneider Electric's business."

Runar Hansesætre

Country President

Schneider Electric

"For de som har fått anledning til å oppleve den faglige standard som professorer og akademia på INSEAD holder, kommer det ikke som noen overraskelse at de havner på topp 10 listen over de beste executive kurs hvert eneste år. - Ler mer"

Per Jørgen Christensen

CFO

Glava A/S