2 Moduler – seks dagers konsentrert undervisning i et internasjonalt læringsmiljø

Du blir utfordret og inspirert av noen av verdens ledende eksperter innen styrearbeid.

På styreutdanningen Executive Board Programme får du seks dagers konsentrert undervisning i et internasjonalt læringsmiljø.
Utdanningen består av to moduler. Den første foregår i Oslo og varer i to dager. Den andre modulen foregår på INSEAD i Frankrike, i vakre omgivelser nær Paris. Modulen på INSEAD varer i fire dager.

Modul 1 – Ansvar, lovgivning, prestasjon og corporate governance

Målet med den norske modulen er å sette styrearbeid inn i en norsk kontekst. Vi fokuserer på styrets ansvar og plikter i forhold til lovgivning og god corporate governance. I tillegg ser vi på den optimale sammensetningen av et styre og samarbeidet mellom styret og bedriftens daglige ledelse. Allerede på den første modulen vil du få redskaper til å skape mer verdi og øke din prestasjon i styret.

Blant underviserne på den norske modulen er partnere fra advokatfirmaet Wickborg Rein som til daglig har styrearbeid som deres spesiale. Du treffer også profesjonelle styremedlemmer og næringslivsledere som alle har deres innspill til hvordan verdiskaping i styrelokalet ser ut i fremtiden.

Modul 2 – Det verdiskapende styret og det enkelte medlemmet

På modulen på INSEAD i Frankrike fokuserer vi på styrets rolle som en aktiv og verdiskapende samarbeidspartner for bedriften. Vi ser på hvordan man som samlet styre og individuelt styremedlem kan bidra til en effektiv styring av risiko, samtidig som man har fokus på å skape ytterligere verdi for bedriften. Du kommer dessuten til å jobbe med en strukturert tilgang til effektiv beslutningstaking i et miljø hvor alle er vant til å ha «det siste ordet».

Undervisningen på INSEAD varetas av noen av verdens mest anerkjente professorer innen styrearbeid og beslutningstaking, og foregår på engelsk.

BESTILL INFORMASJON

Er du HR-ansvarlig som søker informasjon på vegne av bedriften?
JaNej

Abonnere på nyhetsbrev?
Ja takk, meld meg på!

Jeg bekrefter hermed at Scandinavian Executive Institute kan kontakte meg på telefon eller e-post med ytterligere informasjon om utdanningen

Opplysningene håndteres fortrolig og gis ikke videre.

Deltakerprofil

Styreutdanningen henvender seg til alle som ønsker seg oppdatert kunnskap og nye kompetanser i relasjon til verdiskapende styrearbeid. Det gjelder uansett om du allerede er i gang med en styrekarriere, eller om du har planer om å starte en karriere innen styrearbeid.

Den typiske deltakeren

  • jobber til daglig sammen med et profesjonelt styre
  • sitter allerede i et eller flere styrer eller er på vei inn i et
  • jobber på strategisk nivå i en bedrift, eksempelvis som CEO, VP, CFO, partner eller liknende
  • er rådgiver på strategisk nivå

Utbytte

Executive Board Programme gir deg både en teoretisk plattform og praktiske verktøy til å utvikle ditt styrearbeid, og dermed bli et både verdifullt og verdiskapende medlem av styret. Du kommer til å jobbe med praktiske verktøy og modeller som du kan teste ut underveis via gruppe- og caseoppgaver. Dette sikrer en inspirerende kunnskapsdeling mellom deg og medstudentene dine.

Du får

  • En intensiv utdanning designet til deg som i forveien har en travel kalender
  • Praksisorientert undervisning og konkrete verktøy som du kan ta i bruk med en gang
  • Tid til å konsentrere deg om å oppleve og lære – vi sørger for alt det praktiske
  • nettverk med andre høyt kvalifiserte næringslivsledere og styremedlemmer
  • Et INSEAD-utdanningsbevis etter avsluttet utdanning

På Executive Board Programme få du, i tillegg til uvurderlig kunnskap og trening, også et nytt nettverk. En vesentlig del av utdanningen er den kunnskapsdelingen som foregår mellom deg og de øvrige studentene. På begge modulene er det avsatt tid til å nettverke, reflektere og dele erfaringer. Det praktiske gruppe- og casearbeid underveis er et viktig element i relasjon til å utvide nettverket ditt og bli inspirert av andre. Og nettopp dette nettverket har vi sørget for at du kan fastholde etter avsluttet utdanning.

Eksklusivt nettverk etter utdanningen

Alle deltakerne på Scandinavian Executives Institute’s utdanninger har etterfølgende adgang til det eksklusive business-nettverket Executive Forum – et nettverk hvor alle medlemmene har samme referanseramme. I Executive Forum får du løpende kunnskap, inspirasjon og sparring som holder deg oppdatert innen strategisk ledelse, verdiskapende styrearbeid, innovasjon og forretningsutvikling – ikke minst via fire årlige Masterclasses som fasiliteres av anerkjente professorer fra INSEAD. Vi ser frem til å ønske deg velkommen i Executive Forum.