Advanced Board Programme INSEAD

Styreutdanning for styreledere og -medlemmer i samarbeid med INSEAD

Advanced Board Programme INSEAD har til formål å utvikle tankesett og kompetanser hos styrelederen og andre erfarne styremedlemmer, og setter fokus på hvordan fremtidens styrer jobber best mulig.

Programmet forløper over tre dager på INSEAD, og gir deg en unik mulighet til å utvikle dine styrefaglige kompetanser, og ruster deg samtidig til fremtidens utfordringer. Som styremedlem vil du møte en verden som byr på konstante endringer, økt usikkerhet og uendelige digitale transformasjonsinitiativer. For å holde tritt med utviklingen, krever omveltningene at styreledere og -medlemmer er i stand til å revurdere deres roller, tilegne seg ny kunnskap samt revurdere vaner og rutiner.

Programinnhold

Utbytte av Advanced Board Programme

Programmet styrker dine styrefaglige kompetanser og gir deg:

  • forståelse for det globale miljøet som din bedrift opererer i, samt aktuelle trender som vil påvirke styrets arbeid.
  • kunnskap om digitale teknologier, og hvordan disse vil endre styrets arbeid fremover.
  • innsikt i hvordan økt diversitet stiller krav til justert ledelse i styret. Hvordan sikres det plass til at de enkelte styremedlemmers uavhengighet bevares og utnyttes.
  • ny innsikt i styrelederens rolle, og ikke minst hvordan man skaper rammene for effektivt styrearbeid.
  • et sterkt nettverk av likesinnede profesjonelle styremedlemmer.
Datoer for neste program

Deltakerprofil

Advanced Board Programme er en avansert styreutdanning som krever et høyt nivå av kunnskap og erfaring innen styrearbeid.
Typiske deltakerprofiler vil være:

  • Tidligere deltakere på vårt styreprogram, Executive Board Programme INSEAD
  • Styreledere- og medlemmer i private bedrifter, offentlige organisasjoner samt ideelle organisasjoner som i forveien har erfaring fra flere styreposter
Meld deg på online informasjonsmøte

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om styreutdanningen Advanced Board Programme INSEAD

Programdirektør og professorer

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år jobbet som toppleder og etterfølgende som gründer i Frankrike, USA, Russland og Sentral-Europa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er i tillegg direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD, og har utgitt en lang rekke bøker om ledelse og styrearbeid.

Les mer om professorene

Kommende forløp

Høst 2024
ModulDatoSted
Modul 16. - 18. september 2024INSEAD, Frankrike
Søk om opptakelse

advanced board programme insead

Praktisk informasjon

Vi sørger for å bestille oppholdet ditt samt forpleining i forbindelse med turen til INSEAD i Frankrike hvor du innkvarteres på et av INSEADs hoteller nær Campus. Hotell og forpleining er ikke med i utdanningsprisen, men avregnes særskilt.

Du sørger selv for å bestille flybillett til Paris. Vi sørger for å bestille din transport tur/retur Charles de Gaulle i henhold til flytidene dine. Vi anbefaler en rekke flytider som du kan velge mellom. Du vil bli avhentet i ankomsthallen av en INSEAD-sjåfør og kjørt til hotellet ditt.

Les mer

FAQ

Før du starter på en ny utdanning er det selvsagt mange spørsmål som kommer opp: Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjelpe meg med hvilke spørsmål og vil jeg motta et utdanningsbevis etter avsluttet utdanning, kan være noen av de spørsmålene du gjerne vil ha svar på. I denne FAQ har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Få svar på spørsmålene dine

advanced board programme