Executive Forum

Eksklusivt forum for toppledere, ledere og styremedlemmer

Unik tilgang til den nyeste kunnskapen

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere som ønsker å fokusere på og utvikle deres ledelsesmessi­ge og strategiske kunnskap og kompetanse.

Forumet gir medlemmene mulighet til å få kunnskap og inspirasjon fra IMD og INSEAD samt sparring med andre ledere – og gir dermed grobunn for en kontinu­erlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner. Dessuten er det en unik mulighet til å bevare kontakten med tidligere deltakere, dersom man har deltatt i et av Scandinavian Executive Institutes utdanningsprogrammer.

Se program

Dynamisk kunnskapsdeling

Executive Forum er tilrettelagt slik at du tilegner deg kunnskap på mer enn en måte: Du får tilgang på fire årlige masterclasser, og samtidig skaper vi rammene for at du kan bidra med egne erfaringer og utfordringer. Vi sikrer et dynamisk og intensivt læringsmiljø på tvers av bransjer, noe som resulterer i et sterkt strategiske nettverk som er avgjørende for den moderne lederen.

 

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Her kan du få overblikk over de kommende arrangementene i Executive Forum: Executive Forum Program

Pris

Delta i Executive Forum og få del i et stort nettverk av skandinaviske ledere, toppledere og styremedlemmer.

For å få størst utbytte, anbefaler vi at man deltar med flere personer fra samme bedrift, slik at alle får den samme kunnskapen og det samme utgangspunktet for å jobbe videre etterfølgende.

Hvis du kjøper flere billetter vil du bli kontaktet for navn og e-post til alle deltakerne.