Søknad og påmelding

Meld deg på Leading Strategic Change INSEAD og få suksess med strategieksekvering

Det er løpende opptak til forløpet, og det er derfor en god idé å søke i god tid slik at du kan bli tatt opp på det forløpet du ønsker.

Høst 2024
ModulDatoSted
Modul 123. sep. 2024København, Danmark
Modul 211. - 14. nov.2024INSEAD, Frankrike
Meld deg på utdanningen
Vår 2025
ModulDatoSted
Modul 18. april 2025København, Danmark
Modul 25. - 8. maj 2025INSEAD, Frankrike
Meld deg på utdanningen
Høst 2025
ModulDatoSted
Modul 125. sep. 2025København, Danmark
Modul 210. - 13. nov. 2025INSEAD, Frankrike
Meld deg på utdanningen

Pris

Pris: 9.575 € 
Prisen inkluderer ikke kostnader til hotell og forpleining samt reisekostnader til Danmark og Frankrike.

 

Tilvalg:

Utdanningsgaranti

– den sikrer deg gratis overflytting, hvis du blir syk

Ved kjøp av denne garantien kan du uten ekstra kostnader overflyttes til neste program, hvis du skulle bli syk innen programstart eller underveis. Ved sykdom/skade skal det fremvises dokumentasjon i form av legeerklæring. Vi avtaler deretter hvilket kommende program du vil overflyttes til. Garantien dekker bare utdanningsgebyret og ikke hotell– og forpleiningsutgiftene.

Pris: 490 €

 

Mer inspirasjon og nettverk

Kunnskap og læring må vedlikeholdes, og det må nettverk også. Flere ganger årlig arrangerer vi en masterclasse, hvor vi inviterer en INSEAD-professor til å undervise i et aktuelt tema i Oslo og København. Det er en god mulighet til å bygge på med kunnskap og inspirasjon og til å møte deltakerne fra ditt kull igjen. Temaene vi tar opp er aktuelle både i relasjon til leder- og styrerollen, og hver masterclasse består av en full undervisningsdag fra kl. 09-16 samt et sertifikat for deltakelse.

Vi vil gjerne bidra til livslang læring og et varig nettverk. Deltakelse i den første masterclassen etter endt utdanning er derfor allerede inkludert i prisen. Du skal selv velge å melde deg på og mottar mer informasjon om dette under utdanningsforløpet.

Hotell og opphold

Forløpet foregår 1 dag i København og 4 dager på INSEAD i Fontainebleau, Frankrike. Det er reservert innkvartering på et hotell nær universitetets campus. Vi sørger for å bestille hotell og forpleining, slik at du kommer til å bo sammen med holdet.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Leading Strategic Change INSEAD