Om INSEAD

HVA ER INSEAD BUSINESS SCHOOL?

 

INSEAD – The Business School for the world
Som en av verdens førende og største utdanningsinstitusjoner innenfor fagområdet business, samler INSEAD mennesker, kulturer og ideer fra hele verden for å endre liv og transformere organisasjoner. Dette verdslige perspektiv og kulturelle mangfoldighet avspeiles i alle aspekter av deres forskning og undervisning.

 

Universiteter over hele verden
Med tre universiteter; et i Europa (Frankrike), et i Asia (Singapore) og et i Mellomøsten (Abu Dhabi), samt et forskningssenter i Israel og et kontor i New York, forlenger INSEAD rekkevidden av sin forretningsutdannelse og forskning på tvers av tre kontinenter. Deres 145 anerkjente fakultetsmedlemmer fra 36 land inspirerer mer enn 1.000 deltakere i vår MBA, ledelses-MBA og Ph.D.- programmer.

Mer enn 9.500 ledere deltar i INSEADs ledelsesutdannelsesprogrammer. Med INSEAD-Wharton Alliance leverer de MBA og co-brandede ledelsesutdannelsesprogrammer på Wharton`s amerikanske universiteter i Philidelphia og San Francisco, såvel som på deres universiteter i Asia og Europa.

I 2009 feiret INSEAD 50 år som en pioner innenfor internasjonal businessutdannelse i Europa.

I 2010 feiret INSEAD 10 års jubileum for deres Asian Campus i Singapore.

I år markerer de fem års aktiviteter i Abu Dhabi.

Rundt om i verden, og gjennom årtier, fortsetter INSEAD med å utføre banebrytende forskning og innovasjon på tvers av alle deres programmer med henblikk på å gi bedriftsledere den kunnskap og sensitivitet som skal til for å kunne operere overalt. Disse kjerneverdiene har gjort det mulig for INSEAD til virkelig å være «The Business School for the world.»

Les mer om: INSEAD Business School