INSEAD – The Business School for the World

Scandinavian Executive Institute har 15 års partnerskap med INSEAD som er en av verdens beste business-skoler for executive-utdanninger. Her får du tilgang på noen av Skandinavias aller beste og mest velrennomerte utdanningsprogrammer for toppledere og styremedlemmer.

Scandinavian Executive Institute har i 15 år hatt et partnerskap med den internasjonalt anerkjente og velrennomerte business-skolen INSEAD, noe som i dag inkluderer topplederutdanningene Executive Management Programme og Leading Strategic Change samt styreutdanningene Executive Board Programme og Advanced Board Programme.

I samarbeid med INSEAD utvikles utdanningsprogrammene løpende, slik at vi er i stand til å tilby Skandinavias aller beste og mest aktuelle utdanningsprogrammer for toppledere og styremedlemmer. Du kan lese mer om INSEAD her.

BESTILL MATERIALE OM VÅRE EXECUTIVE-UTDANNINGER HER

Europe campus view

Internasjonal topplassering og toppkarakterer

At INSEAD er en business-skole i absolutt verdensklasse vitner listen over topplasseringer fra en lang rekke internasjonalt anerkjente medier om. Her kan blant annet nevnes at INSEADs MBA-program i 2021 ble kåret som nummer 1 i verden av Financial Times. Det er i tillegg en plassering som business-skolen har oppnådd to ganger tidligere.

I 2020 ble INSEAD dessuten kåret til nummer 3 business-skole i Europa, og samme år ligger INSEAD godt og trygt plassert på top-10 listen over de beste EMBA-programmene i hele verden.

Se en lang rekke rangerings-resultater her.

De gode rangeringene smitter selvsagt også av på de utdanningsprogrammene som Scandinavian Executive Institute samarbeider med INSEAD om. Både topplederutdanningen Executive Management Programme og styreutdanningen Executive Board Programme blir løpende evaluert og oppnår gjennomsnittlige karakterer på 4,7, hvor 5,0 er toppkarakter.

Internasjonal business-skole i særklasse

INSEAD har vært en global leder innen utdanning og forskning i seks årtier. MBA-utdanningen startet i Fontainebleau, Frankrike i 1959. I år 2000 åpnet Asia Campus i Singapore, og INSEAD ble dermed den første business-skolen med campus på to kontinenter. Mellom-Østen-campus i Abu Dhabi åpnet etterfølgende i 2010 med fokus på fagområdet innovasjon. San Francisco Hub i Nord-Amerika er det seneste internasjonale tiltaket som bygger på mer enn 60 års ekspertise.

Det internasjonale preget gir INSEADS MBA- og executive-studenter en unik mulighet for å tilegne seg kunnskap og bli inspirert av en lang rekke ulike kulturer og internasjonale perspektiver. I tillegg er de tre campuser også med til å sikre at fakultetene og professorene har en internasjonal, og dermed kulturell spredning, som gjør dem i stand til å bidra med en allsidig kompetanse og tilgang til mange problemstillinger, løsninger og metoder.

Hvert år deltar intet mindre enn 1.400 studenter i INSEADs MBA- og PhD-programmer, og mer enn 11.000 i et av utdanningsinstitusjonens executive-programmer. Professorene kommer fra 40 forskjellige land, og studentene representerer 170 nasjonaliteter fra 159 land.

60 år med forskning og undervisning

INSEAD ble grunnlagt i 1957 i Fontainebleau, litt utenfor Paris i Frankrike. Hele idégrunnlaget for skolen var basert på et initiativ som skulle styrke internasjonal næringsutvikling og samarbeid. Et samarbeid som opprinnelig var startet av Marshall-hjelpen umiddelbart etter 2. Verdenskrig. Visjonen var at hvis næringslivet og dermed landene samarbeidet om økonomiske forhold, så ville det forbedre hele fundamentet for fred i verden.

Fokuset på internasjonalt samarbeid med henblikk på forskning og utdanning er fremdeles den dagen i dag kjernen i INSEADs verdigrunnlag – og et forhold som har sikret at skolen med hovedkontor i Fontainebleau i Frankrike anses som den mest internasjonalt orienterte business-skolen i verden.

Læringsmiljø og fagområder

INSEAD jobber for å skape et åpensinnet læringsmiljø som samler mennesker, kulturer og idéer fra hele verden med henblikk på å utvikle ledere og transformere organisasjoner. Gjennom utdanning er målet å utvikle ansvarlige og reflekterte ledere og gründere som klarer å skape verdi for organisasjonene sine, og via forskning er det hensikten å utvide vitenskapens grenser og påvirke forretningspraksis.

INSEADs utdannings- og forskningsprogrammer inkluderer alle de tradisjonelle business-fagområdene som strategi, ledelse, finansering, regnskap, organisasjonsutvikling, teknologi, markedsføring og innovasjon. INSEAD er på alle måter en banebrytende aktør i forhold til å utvikle metoder og teorier innen disse fagområdene. Teorier som er kjente – og anerkjente – verden over. Som eksempel kan nevnes Blue Ocean-strategien som er utviklet av INSEAD-professorene W. Chan Kim og Renée Mauborgne.

Personlig og profesjonell utvikling

Med INSEAD i ryggen står vi klar til å ønske deg velkommen til en utdanning hvor du får noen fantastiske muligheter for å videreutvikle din leder- eller styrerolle – både profesjonelt og personlig. Vil du vite mer om våre INSEAD-programmer, er du mer enn velkommen til å kontakte oss for å få avklart eventuelle spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se også: Online Campus tour på INSEAD