Executive Board Forum

Executive Board Forum er Scandinavian Executive Institutes nettverks- og læringsforum for aktive styremedlemmer som ønsker å hente ny inspirasjon, og å møte og dele kunnskap med likesinnede.

Forumet er åpent både for tidligere deltakere på Executive- og Advanced Board Programme INSEAD og for andre med aktive profesjonelle styreverv, så her kan du treffe både gamle kjente og utvide nettverket ditt og skape nye relasjoner.

Executive Bord Forum er tilrettelagt slik at du tilegner deg ny kunnskap og inspirasjon på mer enn en måte: Du får tilgang på fire årlige nettverksmøter, og samtidig skaper vi rammene for at du kan bidra med egne erfaringer og utfordringer. I hver samling setter vi fokus på et nytt og relevant faglig tema for verdiskapende og strategisk styrearbeid med utvalgte innleggsholdere. Vi legger opp til spørsmål, kunnskapsdeling og debatt, så vel som tid til uformelt nettverk.

Kommende arrangementer

Dato: Tirsdag den 3. september 2024
Sted: Wikborg Rein Advokatfirma

 

Mer informasjon kommer snart.

Temaer på tidligere samlinger

Dato: Tirsdag den 14. mai 2024
Tema: Makroøkonomisk ustabilitet: Viktige problemstillinger i økonomien og implikasjoner for norske bedrifter/næringsliv og for styrene
Innleggsholdere: Harald Magnus Andreassen

Dato: Tirsdag den 13. februar 2024
Tema: AI i styrerommet: AI er vår tids lyspære. Alle industrier blir berørt, og teknologien er en katalysator for våre bærekraft- og klimaforpliktelser
Innleggsholdere: Bente Sollid Storehaug

Dato: Tirsdag den 5. desember 2023
Tema: Start smart: Hvordan skape psykologisk trygghet i styret og gi nye styrer en flying-start
Innleggsholdere: Tom Georg Olsen

Dato: Tirsdag den 26. september 2023
Tema: Styret og ESG: Rapporteringskrav, strategiske muligheter og trusselen om personlig erstatningsansvar
Innleggsholdere: Wikborg Rein Advokatfirma AS, partnerne Elise Johansen, Hedvig Bugge Reiersen og Jørgen Vangsnes