Undervisere på styreprogrammet Advanced Board Programme INSEAD

Bli utfordret og inspirert

Møt professorene fra INSEAD

Stanislav Shekshnia

INSEAD

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år jobbet som toppleder og etterfølgende som gründer i Frankrike, USA, Russland og Sentral-Europa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er i tillegg direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD, og har utgitt en lang rekke bøker om ledelse og styrearbeid.

Les mer om Stanislav Shekshnia

Ludo Van der Heyden

INSEAD

Ludo Van der Heyden er professor på INSEAD innen governance, teknologi og operations management, og underviser blant annet på Advanced Board Programme. Van der Heyden er ekspert i ledelse, familiebedrifter, teamdynamikk og prosess- og prosjektledelse samt styreleder- og medlem i en rekke bedrifter. Han er den første som har mottatt prisen «Solvay Chair of Technological Innovation», en pris som blant annet har initiert opprettelsen av INSEADs Wendel International Centre for Family Enterprise.

Van der Heyden har opprinnelig en ingeniørgrad i anvendt matematikk fra Université Catholique de Louvain samt en Ph.d. i administrasjonsvitenskap fra Yale University.

Les mer om Ludo Van der Heyden

Subramanian Rangan

INSEAD

Subramanian Rangan er professor i strategi og ledelse på INSEAD og underviser blant annet på Advanced Board Programme. Han er ekspert i global strategi og ledelse, internasjonal bedriftsøkonomi og multinasjonale selskaper, og har styreposter i en lang rekke bedrifter og organisasjoner. Rangan jobber blant annet med kapitalisme i et fremtidsperspektiv, og spesifikt hvordan bedrifter kan bli bedre til å integrere prestasjon og fremgang. I 2013 initierte han dessuten «Society for Progress», et fellesskap av fremtredende filosofer, sosiologer og bedriftsledere. Ovenstående arbeid har blant annet ført til utgivelse av to bøker om emnet.

Rangan har opprinnelig en MBA fra MIT Sloan School of Management og en Ph.d. i politisk økonomi fra Harvard University.

Les mer om Subramanian Rangan