Executive Management Programme

Topplederutdanning i samarbeid med INSEAD

Executive Management Programme er en internasjonal topplederutdanning som fokuserer på grunnleggende fagområder som er avgjørende for suksessfulle ledere og bedrifter: strategi, innovasjon og lederskap.

På et konsentrert forløp med tre moduler, et i Danmark og to på INSEAD i Frankrike, får du presentert den nyeste kunnskapen fra internasjonalt anerkjente professorer og ledende næringslivsfolk.

Med programmet får du nye tilgangsvinkler til å jobbe med strategi, innovasjon og ledelse. Det er særlig fokus på forståelsen av hvordan markante tendenser som teknologi og digitale forretningsmodeller samt bærekraft endrer spillereglene og mulighetene i mange bransjer. Du blir i stand til å gjennomføre de beslutningene som kan bringe dere et skritt foran konkurrentene, eller kanskje tenke ut helt nye og unike forretningsmodeller.

Executive Management Programme er aktuell og uunnværlig kunnskap som knytter det strategiske perspektivet og den operasjonelle konteksten sammen på et høyt faglig nivå.

Gi toppledelsen et felles utgangspunkt

Utdanningen er også en opplagt mulighet for leder- og toppledergrupper som ønsker en ensartet referanseramme og tilgang til løsning av bedriftens strategiske utfordringer. Det er mulighet for at flere fra samme bedrift deltar på samme forløp, eller for å sende lederne av gårde på utdanningen i mindre grupper eller enkeltvis.

Deltakerprofil

Executive Management Programme er målrettet erfarne toppledere på høyt nivå. Typiske stillingsbetegnelser er CEO, CFO, COO, VP samt ansvarlige for selvstendige organisatoriske enheter og forretningsområder, men deltakerne kan også jobbe som rådgivere på tilsvarende nivå. Gjennomsnittsalderen for deltakerne er 46 år, og fordeler seg jevnt mellom 38 og 55 år. Undervisningen foregår hovedsakelig på engelsk, og deltakerne bør derfor være i stand til å forstå og tale engelsk på et godt nivå.

Les uttalelser fra tidligere deltakere

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Executive Management Programme INSEAD

Utbytte av Executive Management Programme

Overordnet vil EMP gi deg større ledelsesmessig tyngde, og gjøre deg i stand til:

  • Å jobbe med din bedrifts strategiske ambisjon og forretningsmodell
  • Å uttenke nye forretningsmodeller og utnytte den digitale teknologis muligheter
  • Å se de mulighetene som tiden og digital transformasjon gir din organisasjon
  • Å skape et bærekraftig fundament for din forretning
  • Å forstå styrken i strategiske partnerskap og allianser
  • Å omfavne innovasjon, og utnytte den til å transformere forretningsområder
  • Å forstå bærekraft for fremtidens leder og betydningen for din bedrift
  • Å optimere ditt lederskap og realisere det menneskelige potensial i din organisasjon/team
  • Å få selvtillit og tyngde som toppleder

Datoer for neste program

Professor Andrew Shipilov, INSEAD

Programdirektør og professorer

Andrew Shipilov er professor i strategi på INSEAD samt programdirektør på Executive Management Programme. Han er ekspert i strategi, innovasjon og nettverk, og forsker blant annet på hvordan sosiale nettverk, strategiske allianser og partnerskap påvirker bedrifters konkurransefordeler. Professor Shipilov har siden 2010 vært akademisk leder av INSEADs Blue Ocean Strategy Programme.

Les mer om professorene og underviserne på Executive Management Programme.

Les mer om underviserne

Kommende forløp

Høst 2024
ModulDatoSted
Modul 126. - 29. aug. 2024Kolding, Danmark
Modul 223. - 26. sep. 2024INSEAD, Frankrike
Modul 318. - 21. nov. 2024INSEAD, Frankrike
Meld deg på her
Høst 2025
ModulDatoSted
Modul 125. - 28. aug. 2025Kolding, Danmark
Modul 222. - 25. sep. 2025INSEAD, Frankrike
Modul 317. - 20. nov. 2025INSEAD, Frankrike
Meld deg på her
Vår 2025
ModulDatoSted
Modul 124. - 27. feb. 2025Kolding, Danmark
Modul 217. - 20. mars 2025INSEAD, Frankrike
Modul 35. - 8. mai 2025INSEAD, Frankrike
Meld deg på her

Praktisk informasjon

Vi sørger for å bestille ditt opphold samt forpleining på alle moduler. På modul 1 innkvarteres du på Hotel Koldingfjord hvor undervisningen også foregår. På modul 2 og 3 er det innkvartering på et av INSEADs hoteller nær campus. Hotell og forpleining er ikke med i utdanningsprisen, men avregnes særskilt.

Du sørger selv for å bestille flybilletter til Paris. Vi sørger for å bestille transporten din tur/retur Charles de Gaulle i henhold til flytidene dine. Vi anbefaler en rekke flytider som du kan velge mellom. Du vil bli avhentet i ankomsthallen av en INSEAD-sjåfør og brakt til hotellet ditt.

Les mer

FAQ

Før man starter på en ny utdanning er det selvsagt mange spørsmål som kommer opp: Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjelpe meg med hvilke spørsmål og vil jeg motta et utdanningsbevis etter avsluttet utdanning, kan være noen av de spørsmålene du gjerne vil ha svar på. I denne FAQ har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Få svar på dine spørsmål