Treff noen av verdens ledende professorer og eksperter

Bli utfordret og inspirert

Hedda Kise

Underviser Leading Strategic Change, INSEAD

Hedda Kise har i mer enn 20 år jobbet som programleder, nyhetsanker, vaktsjef og redaktør i NRK og TV2. Hun er en anerkjent foredragsholder innen psykologisk trygghet, kommunikasjon og endringsledelse. Dessuten er hun sertifisert fasilitator i psykologisk trygghet fra Fearless Organization som er grunnlagt av Harvard-professor Amy Edmondson. Hedda er særlig opptatt av sammenhengen mellom psykologisk trygghet og høye prestasjoner, team-effektivitet, læringskultur, innovasjon og omstillingsevne samt trivsel og arbeidsglede, noe som bygger særdeles godt opp til de emnene vi jobber videre med på INSEAD-modulen.

Du kan lese mer om Hedda Kise her.

Tom Georg Olsen

Underviser Leading Strategic Change, INSEAD

Tom Georg Olsen har 30 års erfaring som leder og styremedlem, og er nå blant annet foredragsholder, investor og lederrådgiver. Tidligere har han vært konserntjener og styreleder i IT-konsulentselskapet Miles – en bedrift han også er gründer av. Miles er to ganger blitt kåret til Norges beste arbeidsplass, og de seks siste årene til en av de mest innovative bedriftene i Norge. På den modul 1 nyter vi godt av Tom Georgs omfattende erfaring med tillitsbasert og tjenende ledelse, kulturbygging og verdibasert rekruttering, emner som er særdeles relevant i enhver ambisiøs transformasjonsprosess.

Du kan lese mer om Tom Georg Olsen her

Daniel Simonovich

Affiliate professor of Strategy, INSEAD

Simonovich har spesielt fokus på strategieksekvering og praktisk strategiarbeid. Med en fortid som strategikonsulent for en rekke av Europas største bedrifter har han en bred praktisk erfaring med strategiarbeid som han kombinerer med et solid teoretisk fundament. Daniel Simonovich er programdirektør på Leading Strategic Change, og med seg i bagasjen har han en rekke internasjonale utmerkelser for undervisningskvaliteten sin.

Du kan lese mer om Daniel Simonovich her

Spencer Harrison

Associate professor of Organizational behavior, INSEAD

I sitt forskningsarbeid fokuserer Spencer Harrison på hvordan man som leder skaper de perfekte rammene for at mennesker kan jobbe kreativt sammen. Arbeidet hans er fokusert på hvordan man skaper optimale samarbeidsstrukturer, og ikke minst hjelper han Fortune 100-bedrifter med å finne ut, ikke bare hvordan medarbeiderne deres blir dyktigere, men også hvordan bedriften kan lære av medarbeiderne. Harrison har blant annet gjennomført forskningsprosjekter i samarbeid med bedrifter som Google, NASA og Black Diamond.

Du kan lese mer om Spencer Harrison her

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Leading Strategic Change INSEAD