Executive Board Programme INSEAD

Utdanning i styrearbeid i samarbeid med INSEAD for styremedlemmer, styreledere, ledere og bedriftseiere

Executive Board Programme INSEAD er en internasjonal styreutdanning tilpasset skandinaviske forhold som gjør deg til et verdiskapende styremedlem og en viktig ressurs for både bedriften og din egen styrekarriere.

På et konsentrert forløp med to moduler, en i Norge og en på INSEAD i Frankrike, blir du presentert for den nyeste kunnskapen fra internasjonalt anerkjente professorer og ledende næringslivsfolk. Executive Board Programme ruster deg slik at du blir i stand til å spille en aktiv og verdiskapende rolle i ditt styrearbeid.

Gi styret et felles utgangspunkt

Utdanningen er også en opplagt mulighet for et helt styre som ønsker en ensartet referanseramme og tilgang til styrearbeid. Det er mulighet for at flere fra samme styre deltar på samme forløp, eller for å sende medlemmene av gårde på utdanningen i mindre grupper eller enkeltvis.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om styreutdanningen Executive Board Programme INSEAD

Deltakerprofil

Executive Board Programme INSEAD henvender seg til deg som ønsker mer kunnskap, nye kompetanser og konkrete redskaper i din rolle som et verdiskapende styremedlem.

Dette kurset er essensielt for å gjøre den beste jobben du kan som styremedlem, enten du er medlem i et styre eller ønsker å ta på deg et styreverv.

Den typiske deltakeren jobber til daglig sammen med et profesjonelt styre, sitter i et styre eller er på vei inn i et, er eksempelvis CEO, VP, CFO, partner eller rådgiver på strategisk nivå.

Kurset passet også for deg som innehar en styrerolle i for eksempel offentlig eide virksomheter, en frivillig organisasjon / forening og i andre selskapstyper som sameier og samvirkeforetak.

Meld deg på online informasjonsmøte

Utbytte av Executive Board Programme INSEAD

Programmet styrker din styrefaglige rolle og gir deg:

  • En internasjonal styreutdanning tilpasset skandinavisk kultur og læringsstil
  • En dybdegående forståelse for styrearbeidets kompleksitet
  • Kunnskap og redskaper til å spille en nøkkelrolle i styret
  • Solid innsikt i prioriteringer av innsatser og effektiv beslutningstaking under tidspress
  • Kunnskap om styrets ansvar og plikter i forhold til lovgivning og god corporate governance
  • Verdifull innsikt i samspillet mellom styret, ledelsen og eierne
  • Kunnskap om risikostyring og verdiskaping
  • En intens læringsopplevelse designet til deg som har et travelt program til daglig
  • Praksisorientert undervisning og konkrete verktøy – du kommer hjem med redskaper i bagasjen som kan brukes med en gang
  • Et profesjonelt nettverk og en felles referanseramme med andre profesjonelle styremedlemmer
Datoer for neste program

Enrico Diecidue, Stanislav Shekshnia og Lily Hua Fang

Programdirektør og professorer

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme og Affiliate professor i gründer- og familiebedrifter på INSEAD. Shekshnia har i 10 år jobbet som toppleder og etterfølgende som gründer i Frankrike, USA, Russland og Sentral-Europa. Han har en kandidatgrad i økonomi, en ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er i tillegg direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD, og har gitt ut en lang rekke bøker om ledelse og styrearbeid.

Les mer om professorene og underviserne på Executive Board Programme.

Les mer om underviserne

Kommende forløp

Høst 2024
ModulDatoSted
Modul 123. - 24. sep. 2024Oslo, Norge
Modul 218. - 21. nov. 2024INSEAD, Frankrike
Meld deg på
Vår 2025
ModulDatoSted
Modul 128. - 29. april 2025Oslo, Norge
Modul 217. - 20. juni 2025INSEAD, Frankrike
Meld deg på
Høst 2025
ModulDatoSted
Modul 127. - 28. okt. 2025Oslo, Norge
Modul 225. - 28. nov. 2025INSEAD, Frankrike
Meld deg på

Praktisk informasjon

Vi sørger for å bestille ditt opphold samt forpleining på begge moduler. På modul 1 innkvarteres du på Losby Gods i Lørenskog hvor undervisningen også foregår. På modul 2 er det innkvartering på et av INSEADs hoteller nær campus. Hotell og forpleining er ikke med i utdanningsprisen, men avregnes særskilt.

Du sørger selv for å bestille flybilletter til Paris. Vi sørger for å bestille transporten din tur/retur Charles de Gaulle i henhold til flytidene dine. Vi anbefaler en rekke flytider som du kan velge mellom. Du vil bli avhentet i ankomsthallen av en INSEAD-sjåfør og brakt til hotellet ditt.

Les mer

FAQ

Før man starter på en ny utdanning er det selvsagt mange spørsmål som kommer opp: Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjelpe meg med hvilke spørsmål og vil jeg motta et utdanningsbevis etter avsluttet utdanning, kan være noen av de spørsmålene du gjerne vil ha svar på. I denne FAQ har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmålene som kanskje kan hjelpe deg på vei.

Få svar på spørsmålene dine