Styret i Scandinavian Executive Institute

Søren Laursen

Styreleder

Søren Laursen har siden 2016 vært medlem av styret i Scandinavian Executive Institute, og ble i mai 2021 utpekt som styreleder. Til daglig er Søren administrerende direktør i Finanssektorens Utdanningssenter som levere utdanninger og digital læring til den finansielle sektoren. Tidligere har han blant annet vært HR-ansvarlig i Dandy/Gumlink, og selvstendig i konsulenthuset Loop Company. Søren Laursen er i tillegg styremedlem i Kolding Hotel Apartments.

– Jeg har nå vært styremedlem i Scandinavian Executive Institute i en årrekke, og har vært med på en særdeles spennende reise hvor bedriften har utviklet seg godt, både med henblikk på et større tilbud av executive utdanningsprogrammer samt vekst i antall deltakere. Jeg er utrolig glad for rollen som leder av styret i selskapet. Scandinavian Executive Institute har noen meget dyktige medarbeidere, en sterk merkevare og et unikt samarbeid med to av verdens ledende business-skoler. Det er et potensial som jeg gleder meg til å dyrke enda mer, slik at vi sammen kan bringe bedriften suksessfullt videre på reisen.

Kim Henry Jensen

Styremedlem

Kim Henry Jensen er siden mai 2021 styremedlem i Scandinavian Executive Institute. Kim er sjef for kundeøkonomi hos domea.dk og medlem av ledelsen. Han er i dag styreleder i Ginbutikken.dk og BeGin CPH og har tidligere sittet i styret i TravelpoolEurope og Ejendomsaktieselskabet fra 22. juni 1966.

Kim har lang ledererfaring og var tidligere leder for FP&A (Financial Planning and Analysis) i Dagrofa og har hatt ledende stillinger i blant annet Coop Danmark, BEC, Accura Advokatpartnerskab og Royal Arctic Line. Kim har spesialkompetanse innen økonomistyring, kjøp og salg av selskaper, prosjektledelse, investering samt forhandling og utforming av komplekse avtaler.

– Jeg har selv deltatt i både topplederprogrammet Executive Management Programme og styreprogrammet Executive Board Programme, og er i tillegg fast deltaker gjennom ti år i læringsnettverket Executive Forum. Det betyr at jeg har et særdeles godt kjennskap til Scandinavian Executive Institute og forretningsområdet som bedriften er en ledende aktør innen. Samarbeidet med de internasjonalt anerkjente business-skolene, INSEAD og IMD, er helt unikt, og via dette klarer man å tiltrekke executive-deltakere fra hele Skandinavia til en rekke utdanningsprogrammer med et særdeles høyt faglig nivå. Det ligger en stor motivasjonsfaktor i å få mulighet til å jobbe med dette, og bidra til kontinuerlig å utvikle markedet innen executive-utdanninger. Scandinavian Executive Institute har en markedsposisjon som er «second-to-none», og jeg gleder meg til å medvirke til at vi kan bli enda sterkere på det skandinaviske markedet, både med henblikk på å spre kjennskapet til alle våre executive-utdanninger og vårt executive-nettverk.

Jonna Runge

COO, Scandinavian Executive Institute

Jonna Runge har siden 2015 vært medeier og COO i Scandinavian Executive Institute etter at selskapet på daværende tidspunkt kjøpte opp Business Kolding Institute.
Som COO i Scandinavian Executive Institute har hun ansvar for den daglige driften samt eksekvering av bedriftens strategi, og i 2021 ble hun styremedlem i bedriften. Jonna Runge har i tillegg tidligere vært ansatt i Business Kolding Institute hvor hun blant annet var med på å etablere samarbeidet med INSEAD tilbake i 2007.

– Gjennom disse mange årene har bedriften vært på en særdeles spennende reise hvor jeg løpende har hatt fokus på å optimere de operasjonelle prosessene, og – de seneste to årene – spesielt bedriftens digitale prosesser. Det har vært et omfattende utviklingsprosjekt som har vært med på å understøtte og skape en virkelig god plattform for kundereisen, og den videre utviklingen av utdanningene. Vi har en sterk merkevare, vår bedrift er i rivende utvikling i Norge og Danmark og i tillegg har vi nye markeder i sikte, noe som betyr at vi har et riktig godt grunnlag for fremtidig vekst.