Pris på Advanced Board Programme INSEAD

Pris, søknad og påmelding til neste program

Kommende forløp

Høst 2024
ModulDatoSted
Modul 16. - 18. september 2024INSEAD, Frankrike
Søk om opptakelse

Pris

Pris: 6.690 € 
Prisen inkluderer ikke kostnader til hotell og forpleining samt reisekostnader til Danmark og Frankrike.

 

Tilvalg:

Utdanningsgaranti

– den sikrer deg gratis overflytting, hvis du blir syk

Ved kjøp av denne garantien kan du uten ekstra kostnader overflyttes til neste program, hvis du skulle bli syk innen programstart eller underveis. Ved sykdom/skade skal det fremvises dokumentasjon i form av legeerklæring. Vi avtaler deretter hvilket kommende program du vil overflyttes til. Garantien dekker bare utdanningsgebyret og ikke hotell– og forpleiningsutgiftene.

Pris: 302 €

 

Mer inspirasjon og nettverk

Kunnskap og læring må vedlikeholdes, og det må nettverk også. Flere ganger årlig arrangerer vi en masterclasse, hvor vi inviterer en INSEAD-professor til å undervise i et aktuelt tema i Oslo og København. Det er en god mulighet til å bygge på med kunnskap og inspirasjon og til å møte deltakerne fra ditt kull igjen. Temaene vi tar opp er aktuelle både i relasjon til leder- og styrerollen, og hver masterclasse består av en full undervisningsdag fra kl. 09-16 samt et sertifikat for deltakelse.

Vi vil gjerne bidra til livslang læring og et varig nettverk. Deltakelse i den første masterclassen etter endt utdanning er derfor allerede inkludert i prisen. Du skal selv velge å melde deg på og mottar mer informasjon om dette under utdanningsforløpet.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om styreutdanningen Advanced Board Programme INSEAD