Naturlig videreutvikling for deg som leder i Executive Forum

Dette sier våre kunder

Harry S. Klein

Senior partner, Dignus Medical

«Å delta på Scandinavian Executive Institutes endags-masterclasser er en veldig god måte å få faglig påfyll på i en travel og hektisk arbeidshverdag. Nivået på underviserne er særdeles høyt, og emnene er relevante og dagsaktuelle. Jeg valgte å delta sammen med flere av mine kollegaer, slik at vi sammen får noen konkrete metoder og verktøy med oss hjem som vi etterfølgende kan diskutere og bruke i vår arbeidshverdag. Alt i alt er dette en skikkelig god energiinnsprøyting, og på alle måter et godt og motiverende avbrekk fra hverdagen».

Christina Roselló

Senior HR Business Partner, Ørn Software AS

«Jeg hadde gleden av å delta på en masterclass om hvordan man bygger og utvikler High Performance-teams med Ina Toegel. Ina greier på en fantastisk måte å formidle budskapet med et brennende engasjement, konkrete eksempler og en god verktøykasse som man kan ta med hjem og anvende med en gang. Dette er uten tvil et av de beste kursene jeg har deltatt på! Tusen takk for et utrolig inspirerende og lærerikt arrangement som jeg absolutt vil anbefale alle ledere som ønsker å få mest mulig ut av sine team».

Frode Ek Skarnes

HR Manager and Manager for Technical Service and Training, Mapei

«Det faglige innholdet var i en egen klasse, med vitenskapelig basert kunnskap formidlet på en enkel, praktisk og ikke minst håndgripelig måte. Ved siden av at denne masterclassen satte i gang mange tankeprosesser, har jeg med meg en rekke verktøy jeg kan implementere umiddelbart i ledelse av mitt team».

 

«Foto: Mona Nordøy for 7sterke.»

Hanna Anderberg

VP People & Communications, Protan

«Å delta i masterclassen med IMD-professor Ina Toegel i regi av Scandinavian Executive Institute var en særdeles lærerik og nyttig opplevelse. Ina er en meget dyktig og inspirerende underviser og fasilitator, og jeg fikk helt konkrete verktøy og metoder med meg hjem som er direkte anvendelige for meg i egen organisasjon. I tillegg var det både stimulerende og inspirerende å treffe andre ledere, diskutere ulike problemstillinger og utveksle erfaringer. Kort fortalt var dette en dag med god læring, hyggelig atmosfære og spennende nettverksmuligheter.»

Trond Slethaug

CEO, Inventura

Tidligere i år valgte Inventura-direktøren å ta med ledergruppen sin på masterclassen med INSEAD-professor Peter Zemsky i København i regi av Executive Forum – Scandinavian Executive Institutes lærings- og nettverksforum.

– Bakgrunnen for å delta er at vi som team har en usedvanlig hektisk hverdag med høyt tempo, og har hatt det lenge. Å ta med hele eller deler av ledergruppen for å få inspirasjon og impulser fra markedet rundt oss, gir oss et viktig faglig påfyll. Det å komme bort og løfte blikket og se litt «lenger frem» gjør oss sterkere som ledergruppe og binder oss sammen, sier Trond Slethaug og tilføyer:

– Det som var spesielt bra med Zemsky-masterclassen var at den var veldig dagsaktuell. Det ble behandlet problemstillinger som vi kjente oss igjen i, både i relasjon til vårt eget selskap og de kundene vi rådgir, og dermed fikk vi også et bra faglig utbytte ut av deltakelsen.

LÆS MERE...

Nettverksbygging et pluss

Slethaug nevner både positive interne og eksterne konsekvenser av å dra av gårde på faglig og sosial tur sammen som ledergruppe.

– Det fine med å reise sammen på tur er at vi som ledergruppe kan utnytte reisetiden til både å oppdatere oss privat med hverandre, og sammen diskutere den videre utviklingen av Inventura. Selve masterclassen gir oss i tillegg innsikt i nye problemstillinger og synspunkter som vi kan anvende i relasjon til våre kunder. Og sist, men ikke minst, så gir det oss mulighet til å knytte kontakt til andre bedrifter, og på den måten er forumet også en god relasjonsbygger, og en måte å markedsføre oss selv på, uttaler Inventura-sjefen før han avslutter:

– Å delta i disse masterclassene handler om at vi som ledergruppe setter av en enkelt dag i eksempelvis kvartalet, og det er så absolutt gjennomførbart rent tidsmessig. Det er en effektiv måte for oss å få faglig påfyll og inspirasjon, og det er ikke siste gang vi har gjort dette sammen. Allerede nå har vi planlagt å dra på masterclassen med INSEAD-professor Mark Mortensen i november i Oslo sammen med deltakelse fra ledergruppen og fra partnergruppen i Inventura.