Om oss

Scandinavian Executive Institute har siden 2007 tilbudt utdannelse til toppledere og styremedlemmer i hele Skandinavia. Grunnstenen i våre utdannelser er et tett samarbeid med de internasjonalt annerkjente handelshøyskoler INSEAD og IMD. En stor del av våre utdannelser foregår hos INSEAD i Fontainebleau, Frankrike og IMD i Lausanne, Schweiz.

VISJON

Vi ønsker å være relevante ovenfor alle ledere og administratorer som har høyt potensiale i små og mellomstore organisasjoner i Skandinavia.

Vi gir tilgang: Til relevant innhold i et format som er skreddersydd til dine forretningsutfordringer. Vi skaper en opplæringsplan som vil ta hånd om dine behov.

Vi oversetter: Og sørger for at det blir pakket inn og presentert på en måte som gjør det meningsfullt og som du kan bruke til handling i den virkelige forretningsverdenen din. Teori kan alltid brytes ned til et tydelig sett med «så hva nå».

Vi er et selskap som tror på en smart og enkel tilgang: Derfor gir vi deg den beste kunnskapen fra hele verden, redigert og pakket spesielt for de utfordringene du og bedriften din står ovenfor.

Våre utdannelser

Scandinavian Executive Institute har i samarbeid med INSEAD utviklet en rekke utdannelsesløp på høyt nivå til ledere som ønsker å utvikle seg, men som ikke har tid til å ta en fullstendig MBA.

Executive Management Programme er for toppledere som vil utvikle seg på executive nivå uten å ta en fullstendig MBA.

Executive Board Programme er en styreutdannelse for nåværende og kommende profesjonelle styremedlemmer og toppledere.

Executive Forum bygger en bro mellom de to executive-programmene og skaper en internasjonal nettverksmulighet for toppledere verden over.

Leadership Acceleration Programme IMD – en utdannelse for erfarne ledere som er klare til å ta skrittet opp på neste ledelsesnivå.

Utover vårt samarbeid med INSEAD og IMD har vi et samarbeid med den verdenskjente innovasjonsvirksomheten, IDEO.

Kontakt oss