Om oss

Utdanningsforløp på høyt nivå til ledere som ønsker å utvikle seg

WE INSPIRE LEADERS

Siden 2007 har vi tilbudt utdanning til toppledere og styremedlemmer i hele Skandinavia.

Scandinavian Executive Institute har siden 2007 tilbudt utdanning til toppledere og styremedlemmer i hele Skandinavia. Grunnstenen i våre utdanninger er et tett samarbeid med deb internasjonalt annerkjente business-skole INSEAD. En stor del av våre utdanninger foregår hos INSEAD i Fontainebleau, Frankrike.

KONTAKT OSS

VISJON

Vi ønsker å være relevante ovenfor alle ledere og administratorer som har høyt potensial i små og mellomstore organisasjoner i Skandinavia.

Vi gir tilgang til relevant innhold i et format som er skreddersydd dine forretningsutfordringer. Vi skaper en opplæringsplan som vil ta hånd om dine behov.

Vi oversetter og sørger for at det blir pakket inn og presentert på en måte som gjør det meningsfullt og som du kan bruke til handling i den virkelige forretningsverdenen din. Teori kan alltid brytes ned til et tydelig sett med «så hva nå».

Vi er et selskap som tror på en smart og enkel tilgang: Derfor gir vi deg den beste kunnskapen fra hele verden, redigert og pakket spesielt for de utfordringene du og bedriften din står ovenfor.

Våre utdanninger

Scandinavian Executive Institute har i samarbeid med INSEAD og IMD utviklet en rekke utdanningsforløp på høyt nivå til ledere som ønsker å utvikle seg.

Executive Management Programme INSEAD –  er for toppledere som vil utvikle seg på executive nivå uten å ta en full MBA.

Executive Board Programme INSEAD – er en styreutdanning for nåværende og kommende profesjonelle styremedlemmer og toppledere.

Advanced  Board Programme INSEAD – er en styreutdanning for styreledere og -medlemmer, som har til formål å utvikle tankesett og kompetanser.

Leading Strategic Change INSEAD  – er et internasjonalt topplederprogram for deg som ønsker å få suksess med å eksekvere på ambisiøse strategier og transformasjonsprosjekter.

Executive Forum bygger bro mellom programmene og skaper en internasjonal nettverksmulighet for deltakerne.

KONTAKT OSS