Om oss

Scandinavian Executive Institute har siden 2007 tilbudt utdanning til toppledere og styremedlemmer i hele Skandinavia. Grunnstenen i våre utdanninger er et tett samarbeid med de internasjonalt annerkjente business-skoler INSEAD og IMD. En stor del av våre utdanninger foregår hos INSEAD i Fontainebleau, Frankrike og IMD i Lausanne, Sveits.

 

VISJON

Vi ønsker å være relevante ovenfor alle ledere og administratorer som har høyt potensial i små og mellomstore organisasjoner i Skandinavia.

Vi gir tilgang til relevant innhold i et format som er skreddersydd dine forretningsutfordringer. Vi skaper en opplæringsplan som vil ta hånd om dine behov.

Vi oversetter og sørger for at det blir pakket inn og presentert på en måte som gjør det meningsfullt og som du kan bruke til handling i den virkelige forretningsverdenen din. Teori kan alltid brytes ned til et tydelig sett med «så hva nå».

Vi er et selskap som tror på en smart og enkel tilgang: Derfor gir vi deg den beste kunnskapen fra hele verden, redigert og pakket spesielt for de utfordringene du og bedriften din står ovenfor.

 

Våre utdanninger

Scandinavian Executive Institute har i samarbeid med INSEAD utviklet en rekke utdanningsforløp på høyt nivå til ledere som ønsker å utvikle seg, men som ikke har tid til å ta en full MBA-utdanning.

Executive Management Programme er for toppledere som vil utvikle seg på executive nivå uten å ta en full MBA.

Executive Board Programme er en styreutdanning for nåværende og kommende profesjonelle styremedlemmer og toppledere.

Executive Forum bygger bru mellom de to executive-programmene og skaper en internasjonal nettverksmulighet for toppledere verden over.

Leadership Acceleration Programme IMD – en utdanning for erfarne ledere som er klare til å ta skrittet opp på neste ledernivå.

Utover vårt samarbeid med INSEAD og IMD har vi et samarbeid med den verdenskjente innovasjonsbedriften, IDEO.

Kontakt oss