Søknad, påmelding og praktisk informasjon

Det er opptak løpende, og det er derfor en god idé å søke raskest mulig, slik at du kan delta på det forløpet du ønsker.

Vår 2023
ModulDatoSted
Modul 16. - 7 . februar 2023Oslo, Norge
Modul 227. - 30. mars 2023INSEAD, Frankrike
Meld deg på her
Høst 2023
ModulDatoSted
Modul 123. - 24. okt. 2023Oslo, Norge
Modul 220. - 23. nov. 2023INSEAD, Frankrike
Meld deg på her

Pris

Pris: 9.400 € 
Prisen inkluderer ikke kostnader til hotell og forpleining samt reisekostnader til Danmark og Frankrike.

 

Tilvalg:

Utdanningsgaranti

– den sikrer deg gratis overflytting, hvis du blir syk

Ved kjøp av denne garantien kan du uten ekstra kostnader overflyttes til neste program, hvis du skulle bli syk innen programstart eller underveis. Ved sykdom/skade skal det fremvises dokumentasjon i form av legeerklæring. Vi avtaler deretter hvilket kommende program du vil overflyttes til. Garantien dekker bare utdanningsgebyret og ikke hotell– og forpleiningsutgiftene.

Pris: 490 €

 

Re-union med de andre deltakerne

Vi avholder re-union for din deltakergruppe når utdanningsprogrammet er avsluttet. Dette kan du velge å melde deg på helt fra starten av, så får du det inn i kalenderen din med det samme. Prisen inkluderer en hel undervisningsdag/masterclass med en INSEAD- eller IMD-professor. Emnet for dagen vil alltid være et aktuelt emne innenfor ledelse og strategi. Re-unionen vil bli avholdt i København eller på Hindsgavl Slot i Middelfart, og består av en hel undervisningsdag fra kl. 10-17 med etterfølgende middag – alt inkludert i prisen.

Pris: 335 €

Hotell

På Modul 1 er der reservert innkvartering på et hotel i Oslo, og det er også her undervisningen foregår. På Modul 2, som foregår på INSEAD i Fontainebleau, Frankrike, er det reservert innkvartering på et hotell på eller nær universitetets campus.

Du vil bo på samme hotell som de andre deltakerne.

Transport

Du sørger for å bestille flybillet
Til Modul 2  – Charles de Gaulle, Paris, Frankrike

Vi sørger for
Å bestille drosje til deg på Modul 2 i Frankrike – det vil si t/r fra Charles de Gaulle til hotellet ditt i Fonatinebleau.

Du får mer informasjon om dette ved påmelding, og vi guider deg gjennom hele forløpet.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om styreutdanningen Executive Board Programme INSEAD

Utdanningsbevis fra INSEAD

Executive Board Programme er en anerkjent styreutdanning. Når du har gjennomført utdanningen, mottar du et utdanningsbevis fra Scandinavian Executive Institute og INSEAD. Det avholdes ikke eksamen som avslutning på utdanningsforløpet.