Trond Hagerud i Mapei:

– Executive Forum gir oss et viktig faglig påfyll – sammen

Trond Hagerud, direktør for Mapei i Norden og Baltikum, har nettopp deltatt på Executive Forum med hele den internasjonale ledergruppen sin.

Et viktig faglig påfyll som man etterpå kan diskutere sammen samt muligheten for å treffes i både faglig og sosial sammenheng har vært en viktig årsak til at Trond Hagerud, direktør for Mapei i Norden og Baltikum, valgte å ta med hele ledergruppen sin til masterclassen med INSEAD-professor Atalay Atasu i Danmark tidligere i høst.

«State of the art»-professorer

– Jeg valgte å ta med ledergruppen min til Executive Forum i Danmark fordi jeg selv har deltatt på noen av disse arrangementene tidligere. Jeg vet at det er god kvalitet, at det er hyggelig og at det er viktig faglig oppdatering. Her møter vi topp-professorer som er helt «state of the art», og som har kontroll på sine temaer, uttaler Trond Hagerud og legger til:

– For meg er dette et viktig faglig påfyll, noe som vi får sammen. Det er en hyggelig ramme rundt det, og ikke minst så kan vi ha et eget møte hvor vi både diskuterer det vi lærer på masterclassen, i tillegg til at vi også kan ha et eget ledermøte i fantastiske rammer i Danmark.

Bærekraftig inspirasjon

Mapei er en verdensledende bedrift innen produksjon av lim, fugemasser og kjemiske produkter til byggeindustrien – en bedrift med en ytterst sterk bærekraftig visjon. Nettopp derfor var masterclassen med Atalay Atasu, som er ekspert innen bærekraftig utvikling, spesielt interessant for Hagerud og hans internasjonale team.

– Vi opplevde denne masterclassen som veldig lærerik og inspirerende. Vi har fått en oppdatering på det siste innenfor temaet som går på bærekraft og resirkulering. Det er et tema som er veldig viktig i en strategisk sammenheng for oss som bedrift. Det at vi kan møtes her hele ledergruppen, og få et slikt påfyll, og da ta det videre inn i våre strategidiskusjoner senere, er utrolig nyttig, sier han og supplerer:

– Det viktigste vi tar med oss hjem, i et faglig perspektiv, er at vi har fått en oppdatering og en helhet rundt emnet som går på bærekraft og resirkulering. I ledergruppen har vi fått et rammeverk og en verktøykasse som vi kan jobbe videre med når vi skal diskutere dette i fremtiden, og det er svært viktig for oss.

Les mer om Executive Forum her

Executive Forum Program

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om Executive Forum

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Her kan du få overblikk over de kommende arrangementene i Executive Forum: Executive Forum Program