Topplederutdanningen som gir ”valuta for pengene”

Executive Management Programme fra Scandinavian Executive Institute er en internasjonal topplederutdanning på et høyt faglig nivå som gir særdeles god valuta for pengene.

Jakter du en profesjonell topplederutdanning som gir valuta for pengene og kan bringe lederkarrieren din opp på «neste nivå»? Og har du ikke et budsjett på flere hundredetusen kroner til en tradisjonell MBA-utdanning? Så bør du ta en titt på Executive Management Programme fra Scandinavian Executive Institute.

Booster CV’en

Scandinavian Executive Institute tilbyr topplederutdanningen Executive Management Programme i samarbeid med business-skolen INSEAD i Frankrike. Utdanningsgebyret ligger på 17.450 Euro.

– Man kan antakelig finne noen aktører i Norge som tilbyr en topplederutdanning for et mindre beløp. Men generelt er det selvsagt slik, at man får det man betaler for. Kvaliteten og fagligheten på utdanningen er helt i topp, og Scandinavian Executive Institute er den eneste aktøren i Skandinavia som tilbyr en topplederutdanning i samarbeid med INSEAD. Man blir undervist og inspirert av de beste professorene i verden, fra en anerkjent og velrennomert business-skole, og etterfølgende kommer man hjem med et utdanningsbevis som booster ens CV i oppadgående retning. Prisen på vår topplederutdanning vil selvsagt ligge litt høyere enn en mindre omfattende norsk lederutdanning, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Kunnskap som “kan” noe

Med Executive Management Programme vil kompetansene dine innen strategi, innovasjon og lederskap bli styrket markant. Utdanningen sikrer deg ny kunnskap og inspirasjon, slik at du blir i stand til å utvikle din bedrifts strategiske posisjon, opprettholde det nødvendige nivå av innovasjon i organisasjonen og bli en enda bedre og sterkere toppleder. Du vil kort og godt oppnå kompetanser som ruster deg til å «gjenoppfinne» deg selv og organisasjonen din – også selv om det «går godt» i dag.

Executive Management Programme

Ambisiøse mål

Det er med andre ord vanskelig å finne en tilsvarende topplederutdanning på norsk jord, og det spesielle med utdanningene er nettopp det internasjonale perspektivet.

– På vår utdanning starter deltakerne sammen på første modul i Danmark, og her er alle skandinaver. Det er de samme deltakerne man tar til INSEAD med senere i forløpet, noe som betyr at man får en internasjonal topplederutdanning, men at det ikke går på bekostning av det miljøet og det nettverket man har når man kommer hjem igjen. Tradisjonelle MBA-utdanninger, man ofte tar i utlandet, koster flere hundretusen kroner og opp til en million, så også i dette perspektivet er en mer komprimert utdanning å foretrekke for de fleste, avslutter Buchreitz Jensen.

Scandinavian Executive Institute har et ambisiøst mål om å levere noen av Skandinavias aller beste lederutdanninger som til enhver tid er oppdatert med den nyeste forskningen og kunnskapen, slik at utdanningene er med på å understøtte den fremtidige utviklingen i de skandinaviske bedriftene.