Et fantastisk læringsmiljø på topplederprogrammet

«Det er kjempemotiverende å treffe andre ledere som også er meget motiverte for å dele erfaringer, lære nytt og utvikle seg. Det skaper et fantastisk læringsmiljø», uttaler Astrid Lier Rømuld.

Astrid Lier Rømuld, som er daglig leder i Askim Frukt- & Bærpresseri, deltok for kort tid siden i topplederprogrammet Executive Management Programme som består av en modul i Danmark og to moduler på INSEAD i. Anbefalingen hadde hun fått av styrelederen i selskapet.

– Jeg synes at det var utrolig spennende å få denne muligheten til kompetanseheving i både faglig og personlig henseende. Det faglige nivået var høyt, hele programmet var meget profesjonelt lagt opp og professorene var utrolig engasjerte. Jeg synes spesielt at den måten forelesninger ble kombinert med praktiske øvelser var utrolig bra. Læring får man ikke ved bare å lytte, men i særdeleshet ved å jobbe med caser og diskutere problemstillinger og utfordringer med andre, uttaler hun.

Astrid Lier Rømuld, daglig leder i Askim Frukt- & Bærpresseri

Utdanning gir fornyelse

Hun fremhever viktigheten av ny inspirasjon og fornyelse som noe av det viktigste for henne i relasjon til å utdanne seg videre.

– Når man sitter i en lederjobb og har ansvar for strategien leter man etter ting man kan ta med hjem – elementer man ikke har diskutert med andre tidligere. Jeg har en meget operasjonell lederrolle, og programmet har gitt meg innputt til nye diskusjoner og nye tanker som jeg kan bringe inn i både ledergruppen og styret. Det var veldig bra å få et mentalt og praktisk påfyll og et fornyet syn på tingene, sier Astrid før hun avslutter:

– Og så synes jeg rett og slett at det var stas å være «student» igjen. Det er kjempemotiverende å treffe andre ledere som også er meget motiverte for å dele erfaringer, lære nytt og utvikle seg. Det skaper et fantastisk læringsmiljø hvor alle har respekt for hverandre. Uansett om man sitter med ansvar for en bedrift som omsetter for 70 millioner eller en milliard, har man noen felles utfordringer hvor man kan sparre med hverandre og dra nytte av hverandres erfaringer.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Executive Management Programme INSEAD

Kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og styremedlemmer som ønsker å fokusere på og utvikle deres ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanse.

Her får du unik kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer fra de internasjonalt anerkjente business-skolene, IMD og INSEAD. Forumet gir i tillegg en enestående mulighet for å sparre med andre ledere og styremedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobunn for en kontinuerlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner.

Delta i et inspirerende program med banebrytende forelesere fra INSEAD og IMD

Executive Forum – se programmet