Nytt executive-program: Dreams & Details Certificate

Scandinavian Executive Institute lanserer i samarbeid med Idonea et nytt og unikt executive-program som gir et praktisk perspektiv på strategiarbeid og bedriftstransformasjon.

Scandinavian Executive Institute og Idonea inngår samarbeid om ambisiøst program, Dreams & Details Certificate, som skal gi norske ledere de beste kortene på hånden med henblikk på å påta seg ambisiøse langsiktede mål, samtidig som de får suksess her og nå. Mikael Trolle og Jim Hagemann Snabe står bak det faglige innholdet i programmet som baserer seg på den boken de sammen har skrevet, Dreams & Details.

Mikael Trolle, CEO i Idonea og Steen Buchreitz Jensen, CEO, Scandinavian Executive Institute.

I løpet av programmet blir deltakerne fortrolige med Dreams & Details-universet, de får mulighet til å jobbe med deres egen organisasjons muligheter og får samtidig bred inspirasjon fra bedrifter som allerede har solid erfaring med å anvende tilgangen. Det gir dem en solid forståelse for å jobbe ambisiøst med bedriftens transformasjonsreise med utgangspunkt i en styrkeposisjon.

Jim Hagemann Snabe har en omfattende toppleder- og styreerfaring, blant annet som CEO i SAP, styreleder i henholdsvis Siemens og Mærsk og som Board of Trustees-medlem i World Economic Forum. Mikael Trolle er CEO i Idonea og har, i tillegg til Dreams & Details, skrevet en rekke bøker omhandlende ledelse, motivasjon og sport. Begge inngår sammen med deres partner i Idonea, Jesper Lok, samt en lang rekke topp-profilerte næringslivsfolk som undervisere på det nye programmet.

Bestill informasjon om programmet her

Felles rammeverktøy for ledergruppen

Programmet, som foregår i Danmark og består av seks dagers undervisning fordelt over to moduler av tre dagers varighet, er målrettet ledere og toppledere som vil videreutvikle bedriften selv om det allerede går godt. Utdanningsforløpet vil i særdeleshet være nyttig for ledergrupper og direksjoner å delta på sammen med henblikk på å få felles inspirasjon, et felles rammeverktøy og et godt utgangspunkt til å jobbe ambisiøst med strategiutforming og transformasjon.

– Dreams & Details-verktøyene har allerede hjulpet en lang rekke bedrifter med en av de vanskeligste ledelsesdisiplinene – å skape oppbakking til og suksess med en ambisiøs transformasjon selv om det allerede går godt. Dreams & Details Certificate gir for det første et omfattende innblikk i dette rammeverktøyet som deltakerne etterfølgende kan anvende i relasjon til deres spesifikke behov og utfordringer. I tillegg har utdanningsprogrammet en meget praktisk tilgangsvinkel da en lang rekke tunge næringslivs- og sportsprofiler, blant andre den danske landslagstreneren Kasper Hjulmand, gir innputt til deres praktiske arbeid og erfaringer med Dreams & Details-rammeverktøyet, uttaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Ta kontakt til oss – ring

Sesong-tankegang inn i strategiarbeidet

Ifølge Mikael Trolle i Idonea bidrar utdanningsprogrammet med et nytt syn på hvordan bedrifter bør håndtere strategi og ledelse. Metoden bak Dreams & Details tar utgangspunkt i en «sesong-tankegang». Det handler om at man både skal skape gode resultater i inneværende sesong, men også være klar til et sesongskift med endrede rammer og spilleregler.

– Denne disiplinen, som nok er mest kjent fra sportens verden, skal bedriftene også være i stand til å håndtere. Det handler dypest sett om å forlate de modellene som var suksessfulle i industrisamfunnet og gjøre seg klar til nye strategisystemer, noe som går ut på å bevege bedriften i stedet for bare å lage «en plan». Hovedfokus i Dreams & Details Certificate er å lære ledere å jobbe med strategi på en ny måte slik at de blir i stand til å gjenoppfinne seg selv – selv om det går bra i dag – og ikke minst manøvrere i en omskiftelig og uforutsigelig fremtid, forklarer Mikael Trolle, CEO i Idonea og tilføyer avslutningsvis:

– Via programmet er det vår drøm å styrke bedriftens muligheter for å få suksess på en ny måte – å tenke ledelse på en ny måte. De som deltar kommer med på en spennende reise, og kan gå direkte hjem og praktisere de nye metodene fra Dreams & Details-rammeverktøyet i egen bedrift. Programmet baserer seg selvsagt på gjennomprøvd teori, men formålet er å gi en praktisk orientert tilgang til å jobbe ambisiøst med bedriftens strategiske transformasjonsreise. Å bli i stand til å optimere den nåværende sesong, men samtidig identifisere nye sesonger og gjøre seg klar til dem.

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din eller teamet ditt med til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Ta kontakt til oss