Ledelse på tvers av landekulturer

Få større forståelse for landekulturelle forskjeller og skap suksessfulle samarbeider.

Ledelse på tvers av landekulturer

INSEAD professor Erin Meyer

Hvorfor har din svenske kollega så mange problemer med å lede sitt kinesiske team? Hvordan fremmer du et godt forhold til dine argentinske leverandører, mens du sitter ved skrivebordet ditt i Norge? Hva er den beste metoden til å få teamet ditt, som sitter på fire ulike kontinenter, til å jobbe effektivt sammen?

Erin Meyer er professor på INSEAD, og en stor kapasitet innen internasjonal ledelse på tvers av landekulturer. Hun har blant annet oppnådd en plassering som en av verdens mest toneangivende «HR-thinkers» i 2018, og i 2019 er hun oppført på Thinkers50s liste over de 50 mest innflytelsesrike business-skribentene.

Omfattende kultur-studie

Erin Meyer har både bodd og jobbet i Afrika, Europa og USA, noe som blant annet har ført til en omfattende studie omkring de forskjellighetene det er mellom landekulturer i verden – sett fra et business- og ledelsessynspunkt. Studien har videre ført til utgivelse av boken «Culture Map» som i lyset av den økte internasjonaliseringen – og dermed det økte samarbeidet på tvers av landegrenser – gir et uhyre nyttig innblikk i å forstå disse kulturelle forskjellene, og bli klokere på hvordan man som leder håndterer disse.

Nettopp det er omdreiningspunktet for denne masterclassen hvor Erin Meyer vil dele ut av sin omfattende erfaring på området, og gi deltakerne et verdifullt og inspirerende innblikk i hvordan vi kan forstå og forbedre våre samarbeider landene imellom – til både glede, gagn og suksess for oss selv og de bedriftene vi jobber for.

[table “28” not found /]
Kjøp billett