Masterclass: Gjør ditt team til et «dream-team»

Delta i masterclass i regi av Executive Forum den 24. mai i Oslo hvor vi for aller første gang får besøk av IMD-professor Ina Toegel som er ekspert i High Performance-teams. Få viktig kunnskap om hvordan du bygger og utvikler High Performance-teams i din organisasjon, og gjør ditt team til et «dream-team».

Ina Toegel er professor i ledelse og organisasjonsendring på den sveitsiske business-skolen IMD, og underviser og forsker innen teamdynamikker, organisatorisk endringsledelse og hvordan man bygger og utvikler teams og topplederteams.

 

24. mai på Hotel Continental, Oslo
Registrering Kl. 09:00 – 09:30
Varighet Kl. 09:30 – 16:00

 

1 billett = 3.995 NOK

Meld deg på her

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om Executive Forum

Ekspert i High Performance-teams

Ina Toegel er ekspert i hvordan man utvikler og leder High-Performance teams, noe som også vil være omdreiningspunktet for masterclassen i Oslo.

– Å bygge og utvikle High Performance-teams handler om å styrke sitt team og forbedre dynamikken via inkluderende lederskap, kreativitet, interaksjon og fantasi – for derigjennom å sikre at hver person bidrar med sine unike talenter. Noe som igjen vil påvirke og forbedre engasjement, initiativ og utnyttelse av læringsmuligheter for teamet og organisasjonen som helhet, forklarer Ina Toegel.

I denne filmen gir Ina Toegel en kort beskrivelse av masterclassen, og hva du som deltaker kan forvente å få «med hjem» – som du etterfølgende kan anvende direkte i jobben din:

Konkret 4-trinns-prosess

I masterclassen den 24. mai kommer Ina Toegel inn på de endrede betingelsene som teams opererer i i en verden med store og hastige endringer. Hva er de grunnleggende endringene i hvordan våre organisasjoner organiserer samarbeidet, og hvordan håndterer vi disse utfordringene? Ifølge Ina Toegel spiller teams en avgjørende rolle som redskap til å skape endringer i organisasjoner.

– I løpet av masterclassen vil vi utforske en konkret og direkte anvendbar 4-trinns-prosess som kan gjøre deg i stand til å bygge og utvikle et High Performance-team. Hvilke prinsipper er det som driver læring og prestasjon, og hva kan ledere gjøre for å sikre det rette grunnlaget for å bygge et «dream-team» er noe av det vi vil fordype oss i, uttaler Ina Toegel.

Masterclassen kommer til å forløpe som en interaktiv sesjon med undervisning, caser og ikke minst innbyrdes diskusjoner mellom deltakerne, og det vil være fokus på å gi deltakerne konkrete verktøy og redskaper som de kan ta med hjem og implementere direkte i sine egne organisasjoner.

Meld deg på masterclassen her

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Se hele 2023-programmet i Executive Forum