Informasjon om Covid-19 konsekvenser

Konsekvensene av Covid-19 spredningen rammer oss alle i denne tiden. Her får du oversikt over hvordan det påvirker våre programmer og arrangementer i Scandinavian Executive Institute den kommende tiden.

Konsekvenser av Covid-19: Den verdensomspennende Krona-virus har selvsagt store konsekvenser for vårens programmer og arrangementer hos oss i Scandinavian Executive Institute.

For å sikre en trygg avvikling av programmene, flyttes disse til etter sommerferien når vi forhåpentlig er inne i en normal hverdag igjen. Det betyr at planlagte programmer og andre arrangementer, som skulle ha foregått i perioden mars-mai, avlyses.

Se alle nye datoer for programmene

Konsekvenser av Covid-19: Økonomisk trygghet

Da vi står i en situasjon med uvisshet i forhold til konsekvenser av Covid-19, ønsker vi selvsagt å gi deg som deltaker størst mulig økonomisk trygghet i forbindelse med påmelding til våre utdanningsprogrammer. Derfor har vi innført nedenstående trygghetsvilkår i forbindelse med Covid-19.

  • Dersom Covid-19 medfører at utdanningen ikke kan gjennomføres trygt, flyttes avviklingen til et senere tidspunkt
  • Flytting av deltakelse til et senere forløp er uten kostnader for deg og bedriften din
  • Avlysning av din deltakelse er uten beregning dersom du ikke har mulighet til å delta på de nye datoene

Overflyttingen til nye datoer skjer uten beregning fra vår side, og hotelreservasjoner med videre endres uten kostnader. Du bør imidlertid selv huske å endre flybillettene dine. Har du spørsmål til ovenstående, er du selvsagt alltid meget velkommen til å kontakt oss på info@se-institute.no eller telefon +45 3120 5550.

Se alle nye datoer for programmene