Delta i gratis online informasjonsmøter

Vurderer du et executive-program? Få mer kunnskap om innholdet i henholdsvis Leading Strategic Change INSEAD den 20. april og Executive Management Programme INSEAD den 21. april når vi avholder online informasjonsmøter.

I april avholder vi to informasjonsmøter om to av våre meget populære topplederprogrammer. Delta i et online møte, og få kunnskap og innsikt i hvordan programmet kan bidra til din videre utvikling i både privat og profesjonell sammenheng.

Leading Strategic Change INSEAD – 20. april:

Leading Strategic Change er et intensivt utdanningsprogram for ledere og toppledere som ønsker å bli bedre til å gjennomføre ambisiøse strategieksekveringer og transformasjonsprosjekter.

Programmet gir deg inspirasjon, innsikt, kunnskap og verktøy som gjør deg i stand til å bringe din bedrifts strategieksekveringsinitiativer og transformasjonsprosjekter opp på et høyt og ambisiøst nivå. Det innebærer både innsikt i de rasjonelle og målbare faktorene samt de psykologiske og emosjonelle sidene av en endringsprosess.

Via programmet får du den aller nyeste kunnskapen innen strategi, strategieksekvering, endringsprosesser og transformasjon.

Meld deg på gratis informasjonsmøte

Executive Management Programme INSEAD – 21. april:

På et konsentrert forløp med tre moduler, et i Danmark og to på INSEAD i Frankrike, får du presentert den nyeste kunnskapen fra internasjonalt anerkjente professorer og ledende næringslivsfolk.

Du får nye inngangsvinkler til å jobbe med strategi, innovasjon og ledelse. Det er særlig fokus på forståelsen av hvordan teknologi og digitale forretningsmodeller endrer mange bransjer. Du blir i stand til å gjennomføre de beslutningene som kan bringe dere et steg foran konkurrentene, eller kanskje tenke ut helt nye og unike forretningsmodeller.

Executive Management Programme er aktuell og uunnværlig kunnskap i en operasjonell kontekst, og på et høyt faglig nivå.

Meld deg på gratis informasjonsmøte

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Executive Management Programme INSEAD

Kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og styremedlemmer som ønsker å fokusere på og utvikle deres ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanse.

Her får du unik kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer fra de internasjonalt anerkjente business-skolene, IMD og INSEAD. Forumet gir i tillegg en enestående mulighet for å sparre med andre ledere og styremedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobunn for en kontinuerlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner.

Delta i et inspirerende program med banebrytende forelesere fra INSEAD og IMD

Executive Forum – se programmet
risikostyring

Professor Nathan Furr, INSEAD