Prisvinnende executive-underviser

Jin Kang Moller er ny underviser på Scandinavian Executive Institutes populære topplederutdanning, Executive Management Programme INSEAD. Her vil hun gi deltakerne en ny og inspirerende innsikt i designtekning, kundeopplevelser og designledelse.

Jin Kang Moller, executive-underviser, INSEAD

Jin Kang Moller er en prisvinnende og innovativ kunde-fokusert strateg og designpraktiker samt en meget velrennomert executive-underviser, blant annet på INSEAD. Fremadrettet vil hun også bidra til å gi deltakerne på topplederprogrammet Executive Management Programme viktig kunnskap innen fagområdet sitt.

Hennes designmetoder har hjulpet bedrifter i en rekke forskjellige bransjer med å drive suksessfulle transformasjoner med fokus på kundeopplevelser og digitalisering.

Få mer kunnskap om topplederprogrammet

Konferanse-taler og forfatter

Gjennom 20 år med praktikererfaring har Jin utviklet og levert suksessfulle executive-programmer som omhandler designtenking, kundeopplevelser og designledelse. Hun har dessuten delt idéene og prinsippene sine på tvers av en rekke forskjellige plattformer, og er i tillegg en topp-rangert hovedtaler på globale konferanser, inklusive TEDx.

Jim Kang er forfatter til «The Simplicity Playbook for Innovators – creating lovable experiences in a complicated world» som er et gjennomprøvd verktøy til å drive strategi og innovasjon, menneskeliggjøre digital transformasjon og oppnå høy kundelojalitet.

Møt alle underviserne på Executive Management Programme

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Executive Management Programme INSEAD

Kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og styremedlemmer som ønsker å fokusere på og utvikle deres ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanse.

Her får du unik kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer fra de internasjonalt anerkjente business-skolene, IMD og INSEAD. Forumet gir i tillegg en enestående mulighet for å sparre med andre ledere og styremedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobunn for en kontinuerlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner.

Delta i et inspirerende program med banebrytende forelesere fra INSEAD og IMD

Executive Forum – se programmet