IMD – en av verdens ledende business-skoler

Konsentrert og topprofesjonell IMD lederutdanning for deg som har ambisiøse mål for fremtiden

Björn Lindbäck

Senior Partner & Adviser

XLNS Consulting Group, Sverige

Bjørn H. Lindbäck er en internasjonal rådgiver i strategi med stor praktisk erfaring i både utøvende og rådgivende stillinger. Han rådgir bedrifter og organisasjoner i prosjekter og oppgaver, og har siden 1987 arbeidet fokusert med strategi på globalt plan. Han er utdannet B.Sc. i Business Administration fra Lunds Universitet, har en global sertifisering som Management Consultant og et Kaplan-Norton Master Class sertifikat i Strategy Management & Execution.

Jesper Klit

Direktør og kommunikasjonsrådgiver,

Jesper Klit & Partners

Jesper Klit er en underviser og forfatter innen kommunikasjonstrening og personlig gjennomslagskraft. Han fungerer som rådgiver for en lang rekke bedrifter og organisasjoner, og har skrevet flere bøker om ledelse, kommunikasjon og medier. Som rådgiver, foredragsholder og fasilitator har han blant annet jobbet for A.P. Møller – Mærsk, ISS, Toyota, Coloplast, SONY BMG, Cisco, Microsoft, Grundfos, Siemens, TDC og Nissan.

Manuel Knight

CEO & grunnlegger, Manuel Knight Academy

Manuel Knight har mer enn 15 års erfaring som seniorkonsulent innen ledelse. Han står bak seminarer, workshoper og organisatoriske utviklingsprosesser over hele verden, og underviser i hvordan man får teams, ledere og organisasjoner til å prestere maksimalt. Hans store erfaring fra oppvekt i en ghetto i Atlanta, ti år i det amerikanske militæret og ikke minst en suksessrik konsulentkarriere danner grunnlaget for hans talent til å motivere og fortelle om menneskelig atferd, og evnen til å overkomme umulige utfordringer. Hans premierte forelesning er en særdeles inspirerende opplevelse.

Rupert Millington

Grunnlegger & eier, Curious Industry

Rupert Millington rådgir om strategisk innovasjon, og identifiserer og utvikler nye merkevarer og produkter. Han har designet noen av markedsføringsbransjens mest suksessfulle innovasjonssystemer og utdanningsprogrammer, og har stått i spissen for globale kommunikasjonsstrategier for blant annet Dyson, Philips, IKEA, Heineken, LinkedIn og Heinz. Han har jobbet hos Y&R, og har vært global sjef for strategisk innovasjon på kommunikasjonsbyrået Aegis plc. I dag er Rupert Millington partner i Curious Industry Ltd.

IMD lederutdanning

Mark Greeven – Programdirektør

Programdirektør og professor i innovasjon og strategi, IMD

Mark Greeven er professor i innovasjon og strategi på IMD samt programdirektør på Leadership Acceleration Programme IMD. Gjennom et årti har han bygget opp erfaring innen forskning, undervisning og rådgivning i Kina, noe som gjør ham i stand til å hjelpe bedrifter med in­novasjon i en turbulent verden. I tillegg har han samarbeidet med innovative kinesiske bedrifter samt multinasjonale nyskapende bedrifter for å utforske nye måter hvorpå man kan organisere og understøtte innovasjon samt designe økosystemer. Han snakker dessuten flytende kinesisk.

Les mer om Mark Greeven her

IMD lederutdanning

Howard Yu

Professor i strategi og innovasjon, IMD

Howard Yu underviser i digitalisering og digital ledelse på Leadership Acceleration Programme. Howard Yu har de senere årene mottatt en lang rekke priser, senest «Case Center Award» i 2017 for sitt arbeid med emnet «Big Data – Risks and Opportunities» – en pris som Financial Times omtaler som «The business schools Oscars». I 2015 ble han i tillegg utnevnt som en av de 40 beste business-skole professorer i verden under 40 år.

I 2017 var Howard Yu dessuten på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 var han å finne på Thinkers50 Rader-liste over de 30 ledelsesekspertene som mest sannsynlig vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisasjoner ledes.

Howard Yu er oppvokst i Hong Kong, og har etterfølgende oppnådd en doktorgrad fra Harvard Business School. Innovasjon og disruption er noen av fokusområdene hans, med et særlig fokus på teknologisk innovasjon. Via oppveksten i Hong Kong har han en spesiell innsikt i hvordan utviklingen i Kina og andre asiatiske land er sammenliknet med Vesten.

Les mer om Howard Yu her

IMD lederutdanning

Ina Toegel

Professor i ledelse og organisatoriske endringer, IMD

Ina Toegel er professor i ledelse og organisasjons­endringer på IMD. Hennes undervisning omfatter eksperimentell læring og fokuserer på en rekke emner – blant annet selv-ledelse, ledelse av «high-performan­ce»-teams og organisatorisk endring. Forskningen hennes retter seg mot på teamdynamikk, organisatorisk endringsledelse, toppleder-teams samt gründerbedrifter.

Ina har blant annet utviklet ledelsesprogrammer til bedrifter som Pirelli, Legrand, UEFA, Bank of Communications, Bayer, Electrolux, ASSA ABLOY, T-Systems, Carlsberg, JTI, Hydro og Tenaris.

Hør IMD-professor Howard Yu snakke om hvorfor digitalisering er et viktig tema i utdanningen.