«Verdenspremiere» på Executive Forum i Norge

Executive Forum, som er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum, etableres nå også i Norge. Det hele kickstartes med en masterclass med INSEAD-professor Mark Mortensen i Oslo den 8. november.

Executive Forum etableres nå også i Norge, og kommer i fremtiden til å tilby en rekke faglige masterclasser samt muligheten for å nettverke med andre norske ledere og styremedlemmer.

– Siden 2007 har vi i Scandinavian Executive Institute tilbudt executive-utdanninger til ledere, toppledere og styremedlemmer i Skandinavia – en håndfull utdanninger som vi tilbyr i samarbeid med business-skolene INSEAD og IMD. Og som et ekstratilbud startet vi for en årrekke siden vårt læringsforum «Executive Forum» hvor målet er å gi deltakerne faglig påfyll, kunnskap og inspirasjon via endags-masterclasser hvor vi tiltrekker noen av de beste og mest anerkjente professorene fra INSEAD og IMD. Samtidig er det hensikten å etablere et bra nettverkssted – både for de som har deltatt på våre utdanninger, og andre ledere som ønsker å utvikle sitt nettverk, forteller Country Manager Norge i Scandinavian Executive Institute, Tomas Arnesen og tilføyer:

– Dette læringsforumet har vi nå kjørt med suksess i Danmark i nesten ti år, og det er derfor svært gledelig å annonsere at vi tar steget videre, og nå også etablerer Executive Forum i Norge. I første omgang kommer vi til å ha to årlige masterclasser i Norge i tillegg til de 3-4 masterclassene vi tilbyr i Danmark.

Les mer om Executive Forum

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om Executive Forum

Topprofessorer fra INSEAD og IMD

Executive Forum er også en mulighet til å få et «frirom» i hverdagen – for deltakelse krever ikke at man forbereder seg, men bare møter opp og er nysgjerrig og har et ønske om å ta del i diskusjoner og dialoger. Det er både mulig å kjøpe et årlig klippekort, men også å delta på enkeltstående masterclasser når det er temaer man er spesielt interessert i.

– Hele omdreiningspunktet er at vi klarer å tiltrekke noen av de beste og mest velrennomerte professorene i verden innen sine fagfelt. Typisk deltar om lag 80-100 ledere og styremedlemmer, og disse masterclassene er også en ypperlig anledning til å delta sammen som team eller ledergruppe, få felles kunnskap om noen relevante temaer og eksempelvis en faglig ramme rundt en ledersamling, sier Tomas Arnesen.

Executive Forum forgår alltid i hyggelige og eksklusive rammer som danner et godt utgangspunkt for læring, kunnskapsdeling og et godt felleskap.

Påmelding masterclassen

Inspirerende og humoristisk INSEAD-professor

Når Executive Forum går av stabelen for aller første gang blir det den 8. november hvor INSEAD-professor Mark Mortensen avholder masterclassen «Revolusjon i teamwork og organisatorisk design» på Hotel Continental i Oslo.

– Mark Mortensen har i 15 år før korona-tiden forsket i hvordan vi best samarbeider på distansen, og er kanskje den i verden som har forsket mest og lengst på dette temaet. I tillegg til å være ekspert på fagfeltet, er han en særdeles inspirerende, humoristisk og «down-to-earth» foredragsholder som involverer deltakerne i noen spennende diskusjoner. Jeg ser virkelig frem til å by Mark velkommen på vår premiere i november, og så med et tema som er svært viktig for mange av oss, uttaler Arnesen.

Deltakerne kan forvente å få nye perspektiver på og ny kunnskap om hvordan vi i fremtiden skaper fundamentet for det aller beste samarbeidet i våre teams og organisasjoner – både det samarbeidet som foregår rent fysisk – og det virtuelle. Mark Mortensen vil ta tak i den nyeste forskningen og de erfaringene vi har gjort oss de siste par årene med henblikk på å jobbe med organisasjonsutvikling og samarbeid i «den nye normalen» på jobben – både på individ-, team- og organisatorisk nivå.

Mark Mortensen er opprinnelig dansk-amerikaner, er utdannet fra Stanford University i England, har vært ansatt på MIT i USA og de seneste ti årene jobbet som professor på INSEAD i Frankrike.

Påmelding Mark Mortensen-masterclassen

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Her kan du få overblikk over de kommende arrangementene i Executive Forum: Executive Forum Program

Bli inspirert til din neste utdanning