Executive Forum: Unike tur til INSEAD

26. – 27. august 2022 – Miguel Sousa Lobo
Tur til INSEAD, Frankrike

Optimer organisasjonens beslutningsprocesser

Miguel Sousa Lobo er professor på INSEAD, og leder for fagområdet beslutningsteori på INSEAD. Han har en omfattende undervisnings- og forskningskarriere innen fagområdet, noe som inkluderer publisering av en lang rekke artikler i internasjonalt anerkjente fagtidsskrifter.

På denne unike turen til INSEAD, som på førstedagen byr på rundvisning på INSEAD-campus, guidet tur til Fontainebleau Slott samt middag på ankomstdagen, presenterer Miguel Sousa Lobo sin nyeste forskning og kunnskap innen både individuell og kollektiv beslutningstaking. Beslutninger treffes ofte på et uvisst og usikkert grunnlag, blant annet fordi det ikke er tilstrekkelig informasjon, det er tidsbegrensinger og fordi det omkringliggende miljøet er turbulent og omskiftelig. I tillegg er mennesker tilbøyelige til å være «forutsigelig irrasjonelle» med henblikk på informasjoner, beslutninger og feedback, noe som kompliserer prosessene ytterligere.

Masterclassen med Miguel gir en verdifull innsikt i hvordan du sørger for kvalitetssikring og forbedrer både dine egne og din organisasjons beslutningsprosesser – også i et digitalt perspektiv.

Kjøp billett her

Trond Hagerud, Managing Director Nordic, Mapei A/S

Hvorfor skal andre delta sammen på et arrangement i Executive Forum?