INSEAD-PROGRAM for erfarne styremedlemmer

Advanced Board Programme INSEAD er en avansert kurs på aller høyeste nivå for erfarne styremedlemmer.

Det nyeste «skudd på stammen» i Scandinavian Executive Institutes programportefølje av leder- og styreutdanninger for du som har styrearbeid.

Styrearbeid – styreprogram målrettet erfarne styremedlemmer

Advanced Board Programme INSEAD er navnet på det nye og unike styreprogrammet som Scandinavian Executive Institute lanserer i samarbeid med INSEAD. Programmet ser dagens lys for første gang i løpet av 2020.

Bestill materiale

styrearbeid

For erfarne styremedlemmer

Programmet er et intensivt forløp over tre dager på INSEAD i Frankrike som har til formål å utvikle tankesettet og kompetansene hos styremedlemmer- og ledere.

– Det nye styreprogrammet er målrettet erfarne styremedlemmer samt tidligere deltakere på vårt andre styreprogram, Executive Board Programme. Det gir deltakerne en unik mulighet til å utvikle deres styrefaglige kompetanser. Programmet gir innblikk i de utfordringene vi møter i fremtiden, med en verden som byr på konstante endringer, økt usikkerhet og uendelige digitale transformasjonsinitiativer, uttaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute, og fortsetter:

– Dersom man ønsker å holde tritt med denne gjennomgripende utviklingen, krever omveltningene at styreledere og -medlemmer er i stand til å revurdere deres egne roller, tilegne seg ny kunnskap og «avlære» gamle vaner og rutiner i deres styrearbeid. Og det er nettopp det dette nye og unike programmet, som vi har utviklet i nært samarbeid med INSEAD, tar tak i, og gjør deltakerne dyktigere til, avslutter han.

Les mer om Advanced Board Programme

Topp-professorer som undervisere

Stanislav Shekshnia, som er programdirektør på styreutdanningen Executive Board Programme, er i tillegg programdirektør på det nye, avanserte styreprogrammet. Shekshnia er Senior Affiliate Professor på INSEAD, samt forfatter til en rekke bøker om blant annet styrearbeid. I ti år har han jobbet som toppleder og etterfølgende gründer i både Frankrike, USA, Russland og Sentral-Europa.

Stanislav Shekshnia er selv underviser på programmet. Her får han følge av Ludo Van der Heyden og Subramanian Rangan som også begge er INSEAD-professorer.

Les mer om professorene

Starter til høsten

Første forløp av utdanningen starter den 20. oktober 2020, og gir kort fortalt deltakerne innsikt, kunnskap og kompetanser om følgende:

  • Forståelse for det globale miljøet som bedriftene opererer i, samt de trender som vil påvirke dette miljøet de kommende årene
  • Kunnskap om digitale teknologier, og hvordan disse vil endre styrets arbeid fremadrettet
  • Innsikt i hva idéen om styremedlemmers «uavhengighet» innebærer, samt hvordan det utleves
  • Ny innsikt i styrelederens rolle, og ikke minst hvordan man skaper rammene for effektivt styrearbeid
Se hele programinnholdet