Masterclass i Executive Forum 9. mai

Digital disrupsjon i et strategisk perspektiv

Vi lever i en tid med kolossale muligheter og trusler. Vi står overfor noen store teknologiske transformasjoner, en global pandemi som har åpnet våre øyne for klodens skrøpelighet og et komplisert geopolitisk landskap. Disrupsjon er mer aktuelt enn noensinne. Bedrifter og ledere er nødt til fundamentalt å retenke hvordan de organiserer seg, og sikrer nødvendige konkurransemessige fordeler – noe som er rammene for vår masterclass med Peter Zemsky fra INSEAD den 9. mai 2022 i København.

Peter Zemsky er dekan for innovasjon, og har i mer enn 30 år forsket i strategi, innovasjon og teknologi. Zemsky er især pasjonert omkring strategi og innovasjon sett i lyset av teknologiske endringer samt endrede bransjedynamikker, og i tillegg er han en fabelaktig foredragsholder som du allerede nå kan begynne å glede deg til å treffe.

Kjøp billett til Zemsky-masterclassen her

Viktig å lære SAMMEN

– Etter to år med overveiende online-undervisning gleder jeg meg enormt til å komme til København til denne intensive masterclassen som handler om hvordan man best forstår og reagerer på nåtidens skiftende forretningslandskaper. For meg handler det om å lære sammen. I masterclassen vil jeg dele mine perspektiver samt de verktøy og rammene jeg finner mest brukbare. Men det vil også bli tid til at dere deltakere engasjerer hverandre i forhold til de utfordringene og mulighetene som deres bransjer og organisasjoner står overfor. Intet gir meg mer energi enn en gruppe med nysgjerrige og besluttsomme ledere som ønsker å lære sammen. Dette er grunnlaget for strategisk smidighet, og for å skape en veksttankegang for oss selv og våre organisasjoner, uttaler Peter Zemsky.

Se hele filmen hvor Peter Zemsky forteller om masterclassen som går av stabelen i mai:

Lukrative muligheter – og dramatiske trusler

Fokuset i masterclassen den 9. mai er på strategi relatert til digital disrupsjon, spesielt med henblikk på data og kunstig intelligens. Kraftige og innbyrdes forbundne teknologier betyr at enhver bedrift, som gjennomgår en digital transformasjonsreise, vil få lukrative muligheter, men også stå overfor noen dramatiske trusler.

På tross av at de langsiktede virkningene av digitalisering tegner til å bli omfattende og vidtrekkende, er veien dertil for både bransjer, bedrifter og forbrukere lang fra lineær eller forutsigelig. Derfor er en nøye overveiet, strategisk respons i forhold til den digitale transformasjonen helt essensiell, slik at din bedrift forblir bæredyktig og agil i et evig skiftende og turbulent miljø.

Masterclassen med Peter Zemsky gir deg noen av de strategiske verktøyene, konseptene og perspektivene som er nødvendige for å utvikle en strategisk respons på de nye digitale mulighetene.

KJØP BILLETT

Her kan du kjøpe billett til masterclassen

Kjøb billett her

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om Executive Forum

Kjøp billett til Zemsky-masterclassen her

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din eller teamet ditt med til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Ta kontakt til oss