PRESSEMELDING

Kontakt:

Steen Buchreitz Jensen, CEO, telefon: +45 2069 8569, e-post: sbj@se-institute.dk

Tomas Arnesen, Country Manager Norge, + 45 2899 8402, e-post: ta@se-institute.no

Katrine Hvitved-Jacobsen, kommunikasjonskonsulent, telefon: +45 2851 3136, e-post: katrine@hvitved.no

Oslo, 13. april 2021

Scandinavian Executive Institute styrker Norgessatsingen

Scandinavian Executive Institute girer opp på det norske markedet, og har nettopp ansatt Tomas Arnesen som Country Manager Norge i nyopprettet stilling. Han får en fremtredende rolle med henblikk på å videreutvikle bedriftens aktiviteter på det norske markedet.

Danske Scandinavian Executive Institute, som tilbyr executive leder- og styreutdanninger i samarbeid med INSEAD i Frankrike og IMD i Sveits, styrker bedriftens norske aktiviteter og ansetter Tomas Arnesen som Country Manager Norge i nyopprettet stilling. Tomas Arnesen har mer enn 20 års erfaring innen ledelse, HR og kompetanseutvikling i både linjeorganisasjon og som konsulent.

– Med ansettelsen av Tomas Arnesen girer vi opp på det norske markedet. Både for å servisere og følge opp på de mange eksisterende og kommende programdeltakerne, og fordi vi vurderer at det norske markedet representerer et stort uutnyttet potensial innen executive-utdanninger. Tomas har en særdeles relevant utdanningsbakgrunn innen organisasjon og strategi, har i 20 år jobbet med lederutvikling, kompetanseutvikling og HR og har i tillegg kunnskap om og et stort nettverk i Norge. Det har ikke vært en enkel oppgave å finne en kandidat som besitter denne unike kombinasjonen av kompetanser, og det har tatt noe tid. Jeg gleder meg til å by Tomas velkommen ombord på vårt team, og har stor tro på at han er det rette matchet med henblikk på å videreutvikle det norske markedet, uttaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Tomas Arnesen har tidligere vært Vice President HR i norske Mamut (i dag Visma), og kommer nå fra en konsulentrolle som hhv. assosiert partner i FranklinCovey Norge/Danmark samt assosiert partner i rekrutterings- og management-byrået Comentor.

– Jeg er utrolig begeistret for denne muligheten, og ser dette som et naturlig neste steg for meg i forlengelse av både mine kompetanser og mitt interessefelt. I hele arbeidslivet mitt har jeg engasjert og interessert meg for fagområdene lederskap, kultur og kompetanseutvikling som også er selve omdreiningspunktet for Scandinavian Executive Institute. Jeg har fulgt bedriften fra sidelinjen i en årrekke, og vet at jeg kommer med på et lag av dyktige og dedikerte mennesker i en bedrift med en portefølje av utdanningsprogrammer med særdeles høy kvalitet. Jeg har bestandig jobbet for å bygge bro mellom Norge og Danmark, og jeg gleder meg derfor usigelig til å ta tak i de nye utfordringene og synliggjøre og utvikle Scandinavian Executive Institutes executive-programmer ytterligere i Norge, uttaler Tomas Arnesen.

Scandinavian Executive Institute tilbyr seks utdanningsprogrammer: lederprogrammet Leadership Acceleration Programme, topplederprogrammene Executive Management Programme, Executive Management Certificate og Leading Strategic Change samt styreutdanningene Executive Board Programme og Advanced Board Programme i samarbeid med henholdsvis INSEAD i Frankrike samt IMD i Sveits. I tillegg drifter bedriften læringsforumet Executive Forum, hvor det årlig avholdes fire masterclasser med internasjonalt anerkjente eksperter og professorer.

Tomas Arnesen, Country Manager Norge, +45 3170 8800, e-post: ta@se-institute.no

Om Scandinavian Executive Institute (SEI):

Scandinavian Executive Institute har siden 2007 tilbudt utdanning til toppledere, ledere og styremedlemmer i hele

Skandinavia. Grunnsteinen i utdanningene er et tett samarbeid med de internasjonalt anerkjente business-skolene

INSEAD og IMD, i henholdsvis Frankrike og Sveits. Scandinavian Executive Institute har som visjon å være Nordens foretrukne utbyder og fasilitator av utdanninger samt nettverk via et sterkt samarbeid med partnere i verdensklasse. Scandinavian Executive Institute hjelper organisasjoner og ledere med å nå sitt høyeste potensial ved å bygge bro mellom global kunnskap og lokal anvendelse herav. Dette gjøres ved å samarbeide med partnere i verdensklasse innen utdanning, forskning og forretningsutvikling. Les mer på www.se-institute.no