SEI-INSEAD International Management Certificate

Styrk lederkarrieren med omfattende executive-program

Scandinavian Executive Institute og INSEAD tilbyr i samarbeid en intensiv utdanningsreise innen områdene global ledelse og styrearbeid hvor du selv er med på å sammensette en rekke executive-programmer til et såkalt International Management Certificate.

SEI – INSEAD International Management Certificate er en sammensetning av en rekke executive-programmer innen global ledelse og styrearbeid som du selv er med på å utforme. Sertifikatet gir deg et markant faglig løft, og gjør det mulig for deg strategisk å planlegge dine utviklingsbehov i et tempo som passer for nettopp din karriereutvikling.

– International Management Certificate er en formell anerkjennelse fra Scandinavian Executive Institute og INSEAD av at du velger å ta flere executive-programmer. Forløpet foregår over maksimalt fire år, og kan skreddersys etter dine behov og løpende tilpasses de aktuelle utfordringene og oppgavene du står overfor i din jobbsituasjon, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute og tilføyer:

– Som deltaker vil du oppnå allsidige forutsetninger til å agere som suksessfull toppleder og styremedlem med en bred internasjonal fundert verktøykasse. Sertifikatet gjør det mulig å holde deg oppdatert på den nyeste kunnskapen og de nyeste verktøyene som er nødvendige for å kunne håndtere de enorme mulighetene og utfordringene som verden i dag byr på.

Kriteriene for å motta et SEI-INSEAD International Management Certificate er at du har deltatt i minst to av de programmene som Scandinavian Executive Institute og INSEAD tilbyr i felleskap, samt et INSEAD Executive Education Open Enrollment Program. Det betyr altså at du kan sammensette din programpakke som følger:

Ta kontakt med Tomas for mer informasjon

Tomas Arnesen

Country Manager Norway
Tlf: +47 9407 1317
Mail: ta@se-institute.no