STRATEGI: Bygg bro mellom forretning og filosofi

MASTERCLASS: Hvordan blir fremtidens ledere enda bedre til å skape en positiv sammenheng mellom solid forretningsmessig prestasjon, og fremskritt innen rettferdighet, menneskerettigheter og miljø? På masterclassen med INSEAD-professor Subi Rangan den 22. september vil du bli utfordret og inspirert til å bygge bro mellom menneskelige og bedriftsspesifikke dilemmaer på den ene siden, og konkret lederinnsats på den andre siden.

Subramanian (Subi) Rangan er professor i strategi og ledelse på INSEAD samt en høyt verdsatt underviser på vårt Advanced Board Programme INSEAD. Han er en stor kapasitet innen global strategi og ledelse, og har qua sin rolle som grunnlegger av Society for Progress, et fellesskap av innflytelsesrike tenkere, samfunnsvitere, politikere og næringslivsledere, en særlig evne til å utfordre gjengse forretningsmessige tanker.

Meld deg på masterclassen

Fremtidens kapitalisme

Subi Rangans forskningsmessige arbeid fokuserer på «fremtidens kapitalisme». Det handler spesielt om hvordan bedrifter og ledere i fremtiden kan bli enda bedre til å skape noen bedrifter og organisasjoner som både er «økonomiske sunne», men som også bidrar til en positiv utvikling i et bredere perspektiv – med henblikk på rettferdighet, menneskerettigheter og miljø.

Kapitalismen, som vi «kjente» den, er i endring. Men hva bringer fremtiden, hvordan lærer vi å se hvilke endringer som er underveis og hvordan påvirker det vår strategi og ledelsesgrunnlag? Som deltaker vil du bli utfordret, inspirert og rustet til å agere på disse endringene.

I tillegg til å være ekstremt kunnskapsrik, er professor Rangan dessuten en energisk underviser som uten tvil vil bidra til en spennende og inspirerende opplevelse. Du kan se frem til en dag som – tross det store utsynet – blir veldig konkret og underbygget av aktuelle problemstillinger, eksempler og caser.

KJØP BILLETT

Her kan du kjøpe billett til masterclassen

Kjøp billett her

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om Executive Forum

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Se hele 2022-programmet i Executive Forum