Stjernespekket program for Executive Forum 2021

Programmet for fire spennende og inspirerende masterclasser i Executive Forum er ved å være på plass. Se hva du kan glede deg til i det nye året.

2021 byr på et interessant og inspirerende program i Executive Forum med fire spennende masterclasser som avholdes i perioden fra juni til desember 2021 i København.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for danske og norske ledere og styremedlemmer som setter pris på å utvikle deres ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanser. Og ikke minst: Ønsker å treffe likesinnede ledere og styremedlemmer – og sparre med både dem samt dyktige og inspirerende internasjonale professorer og ledelsesforskere fra IMD og INSEAD.

Programmet for de fire masterclasser i 2021 er nesten på plass – og påmeldingen er nå åpen.

Kjøp billett

16. juni 2021 – København

Howard Yu: Slik skaper dyktige ledere fremtiden

IMD-professor, prisvinnende forsker og forfatter samt internasjonal kapasitet innen strategi, innovasjon og digitalisering.

De, som tidligere har opplevd Howard Yu, vet at han klarer å engasjere en stor forsamling med sine medrivende og banebrytende forelesninger. Derfor er det heller ikke tvil om at Yu igjen vil prestere en underholdende og lærerik forelesningsopplevelse ut over det vanlige.

Yu tar tak i hvordan ledere heller bør fokusere på å skape fremtiden, fremfor å forutsi den. Det kan selvsagt være særdeles nyttig når vi forhåpentlig er på vei ut av koronakrisen igjen.

I masterclassen forteller han om hvordan de mest suksessfulle lederne er i stand til å «springe under» kriser, og forfølge nye forretningsmuligheter. Derved er det mulig å utvide sine innflytelsesområder, og bevare følelsen av kontroll. De bedriftene som klarer å følge disse retningslinjene, vil komme styrket ut av krisen, og bli mer maktfulle en de noen gang har vært tidligere.

Kjøp billett til Executive Forum – 4 spennende masterclasser

31. august 2021 – København

Atalya Atasu: Eksekvering av bæredyktighetsinitiativer

INSEAD-professor og prisvinnende forsker innen sirkulær økonomi, produsentansvar og miljøregulering.

I denne masterclassen vil Atalya Atasu gi et operasjonelt perspektiv på bæredyktig forretningspraksis. I tillegg vil han avdekke hvilke grunnleggende elementer som skal til for at en strategi med fokus på sirkulær økonomi rent faktisk kan fungere i praksis.

I tillegg til viktig ny kunnskap om hvorfor bæredyktighetsinitiativer er avgjørende for næringslivet, vil det være fokus på hvordan initiativene kan integreres i bedriftens drift på en effektiv måte. Dessuten vil vi undersøke nærmere hvordan disse initiativene kan bidra til å styrke strategiene for sirkulær økonomi i organisasjoner og bedrifter.

Take-aways fra masterclassen er brukbare verktøy som kan hjelpe med å integrere et sirkulært fokus i etablerte bedrifters strategier.

Kjøp billett

BESTILL INFORMASJON

Bestil informasjon om programmet

14. oktober 2021 – København

Nathan Furr: Lær av de mest innovative lederne

INSEAD-professor samt internasjonalt anerkjent forsker og prisvinnende forfatter innen innovasjon og strategi.

INSEAD-professor Nathan Furr er internasjonal forfatter til en lang rekke bøker om innovasjon, senest «Innovation Capital: How to Compete – and Win – Like the World’s Most Innovative Leaders». I masterclassen gir han et spennende innblikk i hvordan vi som ledere kan bli enda bedre til å skape innovasjon i våre bedrifter. Og ikke minst: hva vi kan lære fra de aller beste innovasjonslederne i verden.

Ifølge Nathan Furr er de beste innovasjonslederne nemlig spesielt bevisste på at kreativitet ikke er nok i seg selv. Deres suksess er ikke bare basert på gode idéer, men på at de både har visjonene, omdømmet og nettverket til å vinne oppbakkingen som er nødvendig for å kommersialisere idéene. Nettopp denne egenskapen kaldes «innovasjonskapital» – og det altså en faktor som er viktigere for innovasjonsevnen enn selve kreativiteten.

Nathan Furr gir deltakerne kunnskap og inspirasjon til hvordan de styrker deres innovative ferdigheter på alle ovenstående områder. Etter masterclassen vet man derfor hvilke teknikker man kan bruke for å styrke sin innovasjonskapital, og hvordan man oppnår andres oppmerksomhet og støtte i forhold til nye idéer og prosjekter.

Kjøp billett til Executive Forum – 4 spennende masterclasser

Masterclass i slutten av november/desember

– emne og dato er enda ikke fastlagt endelig.