Bygg en sterk og proaktiv kultur

Workshop for bedrifter som har ambisjoner om å bygge en sterk og proaktiv kultur. Med mål om å få felles inspirasjon omkring lederskap, kommunikasjon og kultur

Scandinavian Executive Institute tilbyr nå, i samarbeid med Manuel Knight Academy, workshoper hvor foredragsholder Manuel Knight på medrivende og underholdende vis vil gi deltakerne inspirasjon omkring lederskap, kommunikasjon og kultur. Elementer som kan bidra positivt til hele organisasjonens prestasjon. Workshopen er målrettet alle ansatte i en organisasjon – og er dermed ikke bare for ledergrupper.

Verktøy og inspirasjon

Workshopen gir deltakerne verktøy og inspirasjon til å utvikle et ensartet «språk» i organisasjonen. Med henblikk på at alle kan jobbe mot samme mål og på samme måte.

Tydeligere lederskap

Workshopen er relevant for bedrifter og organisasjoner som, kanskje i relasjon til endringssituasjoner, opplever at de ikke oppnår den ønskede prestasjonen fra alle i organisasjonen. Det kan også være i tilfeller hvor en organisasjon har behov for et tydeligere lederskap. Eksempelvis en ledelse som handler mer proaktivt. Det hele med henblikk på å styrke kulturen og kommunikasjonen i hele organisasjonen, slik at alle jobber mot et felles mål.

Executive Management Programme INSEAD

lederskap og kultur

Sunn kultur og struktur

Jens Nordestgaard Andersen, som er visedirektør i FTZ, en totalleverandør til motorbransjen, har nettopp avholdt en dags workshop med Manuel Knight for mer enn 30 ledere i FTZ.

– Jeg har tidligere deltatt i topplederprogrammet Executive Management Programme hvor vi hadde en dag sammen med Manuel Knight. Det var også avgjørende for at vi valgte å invitere ham til å holde en workshop for hele ledelsen i FTZ. Vi har virkelig fått satt fokus på emnet og betydningen av å ha en sunn kultur og struktur. Mange av de budskapene Knight tar opp, er universelle. For oss var det spesielt givende å rette fokus på å få bedriftens mange «subkulturer» til å finne hverandre, forklarer Jens Nordestgaard Andersen.

 

Rykket tettere sammen

Ifølge FTZ-sjefen har budskapene, og måten de ble levert og presentert på, gitt de mer enn 30 lederne i FTZ en felles referanseramme. Og ikke minst – en stor opplevelse.

– Det er alvorlige temaer, han tar opp. Men jo enklere disse blir presentert, jo bedre sitter budskapene etterfølgende fast. Og det er noe han er utrolig dyktig til. Manuel Knight lager en personlig historie ut av buskapene sine, og så er han nesten underholdende på «stand-up»-nivå. Det er en utrolig morsom event, men også meget seriøs. Og med seg har han en fantastisk assistent som bidrar til at det oppstår et spill mellom dem. Det gir et fengende spenningsforhold i workshopen, sier han og fortsetter:

– Etterfølgende har jeg bemerket at lederne i FTZ snakker om struktur og kultur på en helt ny og mer ensartet måte. Vi har både fått justert vår verktøykasse og utvidet vårt synsfelt. Og så er vi absolutt også rykket tettere sammen i bussen, avslutter Jens N. Andersen.

Ønsker du mer informasjon om workshopen, er du meget velkommen til å kontakt oss på info@se-institute.no eller telefon + 45 3120 5550.