IMD – en av verdens ledende business-skoler

IMD er en av verdens mest velrennomerte og topp-rangerte business-skoler, og Scandinavian Executive Institutes samarbeidspartner på lederprogrammet Leadership Acceleration Programme.

IMD – International Institute for Management Development – i Lausanne i Sveits er en av verdens ledende business-skoler som siden 2008 har toppet listen til Financial Times over globale topplederutdanninger. IMD ble grunnlagt i 1990 som en fusjon mellom to eksisterende skoler, IMI i Genève og IMEDE i Lausanne, som opprinnelig har røtter 75 år tilbake i tid.

Utdanner verdens dyktigste ledere

IMDs overordnede formål er å utvikle suksessrike globale ledere – som individer, i teams og i organisasjoner – og gjøre dem til verdens dyktigste. Det gjøres gjennom intensive utdanninger som kombinerer banebrytende forskning med erfaring og caser fra ledende, internasjonale bedrifter. Utdanningene er fleksible og tilpasset deltakernes og bedriftenes behov, og all læring foregår i et dynamisk miljø med de aller nyeste pedagogiske tilgangsvinklene.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om lederutdanningen Leadership Acceleration Programme IMD

IMD

Internasjonalt miljø

IMDs internasjonale undervisningsmiljø, med både undervisere og studenter fra hele verden, er med på å understøtte IMDs internasjonale særpreg.

Utdanningene ledes av forskere og undervisere fra mer enn 20 ulike land, og hvert år utdanner skolen mer enn 9.000 ledere fra mer enn 100 land i verden. I tillegg velger 170 globale bedrifter fra vidt forskjellige bransjer hvert år IMD til å stå for deres bedriftsrettede utdanninger. Dessuten er det mer enn 800.000 tidligere studenter i deres alumn-nettverk.

Utdanning i virkeligheten

Kjennetegnende for IMDs utdanningsprogrammer er evnen til å kombinere banebrytende forskning og teori med praktisk erfaring. Den problemløsende tilgangen, som tar utgangspunkt i den nyeste forskningen og de nyeste teoriene, og kombinerer dette med caser og virkelige situasjoner fra ledernes hverdag, er med på å understøtte det unike læringsmiljøet.

IMDs overordnede formål handler om å utvikle ledere, slik at de blir i stand til å transformere deres bedrifter til å løse problemer, innhente informasjoner og treffe gode beslutninger. Også når løsningene er kompliserte, eller svarene ikke er åpenlyse. Målet er å styrke den enkelte lederens evne til å skape nødvendige og positive endringer i organisasjonen sin.

Personlig og profesjonell utvikling

Med IMD i ryggen står vi klar til å by deg velkommen til Leadership Acceleration Programme – en utdanning hvor du får noen fantastiske muligheter for å videreutvikle din lederrolle – både profesjonelt og personlig.