Scandinavian Executive Institute styrker Norgessatsingen

Scandinavian Executive Institute girer opp på det norske markedet, og har nettopp ansatt Tomas Arnesen som Country Manager Norge i nyopprettet stilling. Han får en fremtredende rolle med henblikk på å videreutvikle bedriftens aktiviteter på det norske markedet.

Scandinavian Executive Institute styrker bedriftens norske aktiviteter og ansetter Tomas Arnesen som Country Manager Norge i nyopprettet stilling. Tomas Arnesen har mer enn 20 års erfaring innen ledelse, HR og kompetanseutvikling i både linjeorganisasjon og som konsulent.

– Med ansettelsen av Tomas Arnesen girer vi opp på det norske markedet. Både for å servisere og følge opp på de mange eksisterende og kommende programdeltakerne, og fordi vi vurderer at det norske markedet representerer et stort uutnyttet potensial innen executive-utdanninger. Tomas har en særdeles relevant utdanningsbakgrunn innen organisasjon og strategi, har i 20 år jobbet med lederutvikling, kompetanseutvikling og HR og har i tillegg kunnskap om og et stort nettverk i Norge. Det har ikke vært en enkel oppgave å finne en kandidat som besitter denne unike kombinasjonen av kompetanser, og det har tatt noe tid. Jeg gleder meg til å by Tomas velkommen ombord på vårt team, og har stor tro på at han er det rette matchet med henblikk på å videreutvikle det norske markedet, uttaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Se alle executive-programmene fra Scandinavian Executive Institute

Steen Buchreitz, CEO og Tomas Arnesen, Country Manager

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Executive Management Programme INSEAD

Vil bygge bro mellom Norge og Danmark

Tomas Arnesen har tidligere vært Vice President HR i norske Mamut (i dag Visma), og kommer nå fra en konsulentrolle som hhv. assosiert partner i FranklinCovey Norge/Danmark samt assosiert partner i rekrutterings- og management-byrået Comentor.

– Jeg er utrolig begeistret for denne muligheten, og ser dette som et naturlig neste steg for meg i forlengelse av både mine kompetanser og mitt interessefelt. I hele arbeidslivet mitt har jeg engasjert og interessert meg for fagområdene lederskap, kultur og kompetanseutvikling som også er selve omdreiningspunktet for Scandinavian Executive Institute. Jeg har fulgt bedriften fra sidelinjen i en årrekke, og vet at jeg kommer med på et lag av dyktige og dedikerte mennesker i en bedrift med en portefølje av utdanningsprogrammer med særdeles høy kvalitet. Jeg har bestandig jobbet for å bygge bro mellom Norge og Danmark, og jeg gleder meg derfor usigelig til å ta tak i de nye utfordringene og synliggjøre og utvikle Scandinavian Executive Institutes executive-programmer ytterligere i Norge, uttaler Tomas Arnesen.

Tomas Arnesen

Country Manager Norge
Tlf: +45 2899 8402
Mail: ta@se-institute.no

Seks utdanningsprogrammer

Scandinavian Executive Institute tilbyr seks utdanningsprogrammer:

Alle utdanninger er i samarbeid med henholdsvis INSEAD i Frankrike samt IMD i Sveits. I tillegg drifter bedriften læringsforumet Executive Forum, hvor det årlig avholdes fire masterclasser med internasjonalt anerkjente eksperter og professorer.

Kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og styremedlemmer som ønsker å fokusere på og utvikle deres ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanse.

Her får du unik kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer fra de internasjonalt anerkjente business-skolene, IMD og INSEAD. Forumet gir i tillegg en enestående mulighet for å sparre med andre ledere og styremedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobunn for en kontinuerlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner.

Delta i et inspirerende program med banebrytende forelesere fra INSEAD og IMD

Executive Forum – se programmet
risikostyring

Professor Nathan Furr, INSEAD