NYE DATOER: Styreprogram 2022 – starter i mars 2022

Nye datoer er på plass for 2022-forløpet av den populære styreutdanningen Executive Board Programme INSEAD, og det er fremdeles noen få ledige plasser igjen.

Executive Board Programme INSEAD er Scandinavian Executive Institutes internasjonale styreprogram tilpasset skandinaviske forhold for styremedlemmer, toppledere og andre executives som ønsker å utvikle sine perspektiver og kompetanser innen styrearbeid.

Programmet foregår på et konsentrert forløp med to moduler, en i Norge og en på INSEAD i Frankrike. Her blir deltakerne presentert for den aller nyeste kunnskapen fra internasjonalt anerkjente professorer og ledende næringslivsfolk.

Les mer om Executive Board Programme

Et fascinerende styreprogram

Programmet foregår den 28 – 29 mars 2022 i Oslo, og avsluttes med modul 2 på INSEAD i Frankrike 30. mai – 2. juni 2022.

Nesten 200 nordmenn har de seneste årene deltatt i det populære styreprogrammet som oppnår svært gode karakterer og anbefalinger fra deltakerne. En av de tidligere programdeltakerne er Kristin H. Holth, som er styremedlem i blant annet Maersk Drilling, BI, Moelven Industrier ASA, International Advisory Board samt Maritimt Forum. Tidligere har hun også vært Executive Vice President i DnB.

– Foreleserne var eminente, og hele programmet har overordnet vært svært fascinerende. Professorene klarte å dra oss ut av «hverdagen» og inn i relevante problemstillinger om styrearbeid på et meget høyt nivå. De har en tilnærming og erfaring som gjør at de evner å presentere forskning på en svært relevant måte hvor de bruker caser og eksempler som man etterfølgende kan anvende i sin egen virkelighet. Dessuten var det mange veldig kunnskapsrike og erfarne deltakere fra ulike posisjoner i næringslivet, og kombinasjonen av professorene og deltakerne på utdanningen gjorde at dette seminaret hadde en helt spesiell og relevant verdi, sier Kristin H. Holth.

Få innblikk i det konkrete programinnholdet

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om styreutdanningen Executive Board Programme INSEAD

Programmets deltakerprofil

Mange av plassene på vårens forløp av Executive Board Programme er allerede opptatt, men det er fremdeles om lag ti plasser igjen.

De deltakerne som er meldt på det neste forløpet av styreprogrammet fordeler seg slik: 46 prosent er CEOs, 23 prosent er styremedlemmer og 31 prosent har en executive-rolle.

Leter du etter et enda mer avansert styreprogram kan du lese mer om Advanced Board Programme INSEAD som er det nye styreprogrammet for erfarne styremedlemmer og styreledere.

Bente Sollid Storehaug

Bente Sollid Storehaug, CEO i Digital Hverdag:

Bente Sollid Storehaug er CEO i Digital Hverdag hvor hun jobber som rådgiver for en rekke vekstselskaper. Hun er styreleder for to teknologiselskaper og styremedlem i fem store selskaper innenfor energi, retail, finans og media. Bente har jobbet med styrearbeid siden slutten av 90-tallet, og har hatt om lag 40 styreverv totalt, både nasjonalt og internasjonalt.

Bente har i 2019 avsluttet Executive Board Programme INSEAD og sier blant annet følgende:

«Det er lett å anbefale programmet som jeg opplevde som en svært god investering. Jeg bruker programmet i veldig mange situasjoner, spesielt i forhold til hvordan man skal/bør håndtere gråsoner, vanskelige beslutninger, dilemmaer og blir bedre til å håndtere risikoaspekter. På forhånd hadde jeg orientert meg godt i forhold til å få en styreutdanning med et skandinavisk utgangspunkt og samtidig et internasjonalt perspektiv. Jeg mener selv at jeg gikk for den beste styreutdanningen, og foruten topp faglig innhold var programmet også supert med henblikk på å bygge nettverk.»