Styreprogram på et meget høyt nivå

Kristin H. Holth, som er profesjonelt styremedlem og tidligere Executive Vice President i DNB, har tidligere deltatt på Executive Board Programme INSEAD.

Et styreprogram på et meget høyt nivå

Kristin H. Holth, profesjonelt styremedlem og tidligere Executive Vice President i DNB

Kristin H. Holth er styremedlem i blant annet Maersk Drilling, BI, Moelven Industrier ASA, International Advisory Board samt Maritimt Forum. Frem til 31/3 2020 var hun i tillegg Executive Vice President and Global Head of Ocean Industries i DNB.

Et fascinerende styreprogram

Kristin har tidligere deltatt på Executive Board Programme – et program hun føler har vært både fascinerende og lærerikt.

– Foreleserne var eminente, og hele programmet har overordnet vært svært fascinerende. Professorene klarte å dra oss ut av «hverdagen» og inn i relevante problemstillinger om styrearbeid på et meget høyt nivå. De har en tilnærming og erfaring som gjør at de evner å presentere forskning på en svært relevant måte hvor de bruker caser og eksempler som man etterfølgende kan anvende i sin egen virkelighet, sier hun og fortsetter:

– Dessuten var det mange veldig kunnskapsrike og erfarne deltakere fra ulike posisjoner i næringslivet, og kombinasjonen av professorene og deltakerne på utdanningen gjorde at dette seminaret hadde en helt spesiell og relevant verdi.

Utvid styrekompetansene dine med Executive Board Programme

Anvendelig styrekompetanse

Ifølge Kristin Holth har hun etterfølgende hatt glede av programmet på flere fronter.

Jeg har hatt stor glede av programmet, spesielt med henblikk på de bedriftene som DNB er långiver og finansiell rådgiver for. Det er viktig å forstå hvordan styrene jobber sammen med administrasjonen, hvilke strategiske overveielser og målsetninger de gjør seg. Ikke minst i vurdering av styrets sammensetning relatert til corporate goverance og relevant kompetanse for selskapet.  I tillegg har jeg hatt god bruk av kunnskapen i relasjon til de styrejobbene jeg selv har, avslutter hun.

Læs mere om Executive Board Programme INSEAD – et styreprogram på et meget høyt nivå.

Avansert styreutdanning på INSEAD for styreledere