Styreutdanningen som gir ”valuta for pengene”

Executive Board Programme fra Scandinavian Executive Institute er en internasjonal styreutdanning på et høyt faglig nivå som gir særdeles god valuta for pengene.

Jakter du en profesjonell styreutdanning som gir valuta for pengene og kan bringe styrekarrieren din opp på «neste nivå»? Og har du ikke et budsjett på flere hundredetusen kroner? Så bør du ta en titt på Executive Board Programme fra Scandinavian Executive Institute.

Les mer om Executive Board Programme

Styrker styrekarrieren

Scandinavian Executive Institute tilbyr styreutdanningen Executive Board Programme i samarbeid med business-skolen INSEAD i Frankrike. Utdanningsgebyret ligger på 9.395 Euro.

– Man kan antakelig finne noen aktører i Norge som tilbyr en styreutdanning for et mindre beløp. Men generelt er det selvsagt slik, at man får det man betaler for. Kvaliteten og fagligheten på utdanningen er helt i topp, og Scandinavian Executive Institute er den eneste aktøren i Skandinavia som tilbyr en styreutdanning i samarbeid med INSEAD. Man blir undervist og inspirert av de beste professorene i verden, fra en anerkjent og velrennomert business-skole, og etterfølgende kommer man hjem med et utdanningsbevis som booster styrekarrieren i oppadgående retning. Prisen på vår styreutdanning vil selvsagt ligge litt høyere enn en mindre omfattende norsk styreutdanning, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Utbytte av Executive Board Programme

Programmet styrker din styrefaglige rolle og gir deg:

  • En internasjonal styreutdanning tilpasset skandinavisk kultur og læringsstil
  • En dybdegående forståelse for styrearbeidets kompleksitet
  • Kunnskap og redskaper til å spille en nøkkelrolle i styret
  • Solid innsikt i prioriteringer av innsatser og effektiv beslutningstaking under tidspress
  • Kunnskap om styrets ansvar og plikter i forhold til lovgivning og god corporate governance
  • Verdifull innsikt i samspillet mellom styret, ledelsen og eierne
  • Kunnskap om risikostyring og verdiskaping
  • En intens læringsopplevelse designet til deg som har et travelt program til daglig
  • Praksisorientert undervisning og konkrete verktøy – du kommer hjem med redskaper i bagasjen som kan brukes med en gang
  • Et profesjonelt nettverk og en felles referanseramme med andre profesjonelle styremedlemmer

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om styreutdanningen Executive Board Programme INSEAD

Sterke kompetanser

Med Executive Board Programme vil du få styrket kompetansene dine innen styrearbeid markant. Utdanningen sikrer deg ny kunnskap, nye verktøy og inspirasjon, slik at du blir i stand til å spille en aktiv og verdiskapende rolle – både som individuelt styremedlem og i samspill med det øvrige styret, bedriftens eierkrets og den daglige ledelsen.

Du kommer hjem med en verktøykasse med helt konkrete og praktiske verktøy og modeller som er direkte anvendbare i ditt nåværende og kommende styrearbeid.

Ambisiøse mål

Det er med andre ord vanskelig å finne en tilsvarende styreutdanning på norsk jord, og det spesielle med utdanningene er nettopp det internasjonale perspektivet.

– På vår utdanning starter deltakerne sammen på første modul i Norge, og her er alle skandinaver. Det er de samme deltakerne man tar til INSEAD med senere i forløpet, noe som betyr at man får en internasjonal styreutdanning, men at det ikke går på bekostning av det miljøet og det nettverket man har når man kommer hjem igjen. Tradisjonelle styreutdanninger, man ofte tar i utlandet, koster vanligvis mye mer, så også i dette perspektivet er en mer komprimert utdanning å foretrekke for de fleste, avslutter Buchreitz Jensen.

Scandinavian Executive Institute har et ambisiøst mål om å levere noen av Skandinavias aller beste lederutdanninger som til enhver tid er oppdatert med den nyeste forskningen og kunnskapen, slik at utdanningene er med på å understøtte den fremtidige utviklingen i de skandinaviske bedriftene.