Suksessfull digitalisering krever samarbeid

Få den aller nyeste kunnskapen om hvordan du oppnår suksessfull transformasjon via plattformer, partnerskap og økosystemer når INSEAD-professor Andrew Shipilov gjester Executive Forum i Oslo til september.

Vil du ha en viktig kunnskaps-innsprøyting som gjør deg i stand til å oppnå suksess med dine digitale transformasjonsprosjekter? Så bør du sette kryss i kalenderen og melde deg på årets tredje masterclass i regi av Executive Forum som løper av stabelen mandag den 16. september.

INSEAD-professor Andrew Shipilov gjester nemlig Oslo hvor han vil dele av sin kunnskap om digital transformasjon, og hvordan man via plattformer, partnerskap og økosystemer kan bringe bedriftens digitale strategi opp på et høyere og enda mer ambisiøst nivå.

Konkurransemessige fordeler

Ifølge Shipilov gir masterclassen deg som deltaker viktig kunnskap om hvordan du via partnerskap med andre bedrifter kan bli i stand til å transformere din bedrifts forretningsmodeller. I tillegg vil du bli klokere på hvordan du kan bygge opp velfungerende økosystemer som kan understøtte og utvikle den digitale transformasjonen i bedriften.

– Den engelske dikteren John Donne skrev på et tidspunkt at «intet menneske er en øy», og det gjelder også for bedrifter i dag. Sett i lyset av disruption og store endringer kan bedriftene ikke lenger bare konkurrere på egen hånd. I stedet må de bygge opp plattformer, partnerskap og økosystemer med deres kunder, leverandører og kanskje til og med konkurrenter for å oppnå konkurransemessige fordeler. I masterclassen vil vi se på et rammeverktøy som gir en større forståelse for digital transformasjon. Et annet viktig element vil omhandle hvordan man kan endre forretningsmodellene sine, og effektivt integrere de nye teknologiene i disse forretningsmodellene, forklarer Andrew Shipilov.

Prisvinnende forsker

Andrew Shipilov er professor i strategi på INSEAD samt programdirektør på Executive Management Programme INSEAD som er en intensiv topplederutdanning på et høyt faglig nivå. Programmet er for deg som ønsker fornyet inspirasjon samt den nyeste kunnskapen innen de sentrale fagområdene strategi, innovasjon og lederskap, noe som kan bidra til å styrke dine ledelsesmessige kompetanser markant.

Les mer om Executive Management Programme

Shipilov er ekspert innen strategi, innovasjon og nettverk, og i sin forskning beskjeftiger han seg med hvordan sosiale nettverk, strategiske allianser og partnerskap påvirker bedrifters og organisasjoners konkurransefordeler. Via sin forskning har Shipilov mottatt flere priser fra «Academy of Management», en ledende internasjonal sammenslutning for ledelsesforskere.

BESTILL INFORMASJON

Er du HR-ansvarlig som søker informasjon på vegne av bedriften?
JaNei

Abonnere på nyhetsbrev?
Ja takk, meld meg på!

Jeg bekrefter hermed at Scandinavian Executive Institute kan kontakte meg på telefon eller e-post med ytterligere informasjon om utdanningen

Opplysningene håndteres fortrolig og gis ikke videre.