Referanser

Dette sier våre kunder

Les om hvorfor kommende deltakere har valgt å delta i Leading Strategic Change INSEAD

Henrik Karup Jørgensen

CEO, Nopa Nordic

Henrik Karup Jørgensen, som er CEO i Nopa Nordic, en markedsledende produsent innen rengjøring, vaskemidler og personlig pleie – og med en ultraskarp miljøprofil – er påmeldt høstens første forløp av Leading Strategic Change INSEAD.

LES MER...

– Jeg har tidligere deltatt i både topplederprogrammet Executive Management Programme og styreutdanningen Executive Board Programme, og her føler jeg dypest sett at jeg treffer de beste av de beste professorene. Så skal jeg – i en travel hverdag – bruke tid og penger på å videreutdanne meg, så vil jeg være sikker på at det er i samarbeid med en profesjonell part. Det er altså tredje gang at jeg velger et INSEAD-program i samarbeid med Scandinavian Executive Institute, uttaler Henrik Karup Jørgensen og fortsetter:

– I 2020 står vi i Nopa Nordic overfor en omfattende gjennomgang av vår grunnstrategi for den kommende perioden, og timingen var derfor perfekt. Jeg forventer å få tilført noen oppdaterte verktøy og metoder innen strategieksekvering, og få inspirasjon som jeg kan dra nytte av i den kommende prosessen. Jeg har stor tro på at programmet vil gi meg en tur opp i «helikopteret», slik at jeg får sett det hele litt oppe fra og utenfra. Det kan ha stor verdi i relasjon til strategiarbeidet – og ikke minst i forhold til eksekveringsprosessen, avslutter han.

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Leading Strategic Change INSEAD