Masterclass med Atalay Atasu: Grønn omstilling er det nye svart

Den 31. august kan du treffe INSEAD-professor Atalay Atasu som er ekspert i bærekraftig utvikling og sirkulær økonomi til en forrykende masterclass i Executive Forum.

Atalay Atasu, INSEAD-professor, forsker og forfatter til en lang rekke artikler, og blant annet boken Environmentally Responsible Supply Chains, gjester Danmark den 31. august i forbindelse med en masterclass i regi av Executive Forum. Atasu er ledende ekspert innen bærekraftig driftsledelse, sirkulær økonomi og produsentansvar.

Kjøp billett til masterclassen her

Atalay Atasu, Professor of Technology and Operations Management, INSEAD

Konkret rammeverktøy for sirkulær økonomi

– Det overordnede temaet for masterclassen handler om hvorfor det er fundamentalt og kritisk å jobbe med bærekraft og sirkulær økonomi, og hvordan man gjør dette. Masterclassen gir både det overordnede helikopterperspektivet, men dykker også dypt ned i fagområdet, og gir i tillegg et konkret rammeverktøy for å jobbe med bærekraftig utvikling, forklarer Atalay Atasu.

Masterclassen henvender seg til ledere og toppledere, i både privat og offentlig sektor, som er interessert i å få nye perspektiver og mer kunnskap om sirkulær økonomi, og hvordan man helt konkret kan jobbe med dette i bedriften eller organisasjonen sin.

Les også: Fokus på verdensmålene øker

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Executive Management Programme INSEAD

Først forståelse – så eksekvering

Ifølge Atasu er bærekraftig utvikling en «enorm disrupsjon», på samme måte som digitalisering har vært det de senere årene.

– Emnet er særdeles viktig å ha forståelse for da det kommer til å være meget betydningsfullt det kommende tiåret eller to. Det er imidlertid helt nødvendig å ha forståelse for emnet før man er i stand til å begynne å eksekvere på bærekraftstrategiene sine med henblikk på å oppnå suksessfulle endringer og bedre konkurransekraft. Begge elementer inngår som fundamental læring i masterclassen den 31. august i Danmark, sier INSEAD-professoren.

Executive Forum – se programmet

Nytt casearbeid presenteres

Masterclassen byr på en høy grad av interaktivitet, og i tillegg til selve undervisningen og simuleringsøvelser, vil Atalay Atasu også presentere en rekke helt ferske bedrifts-caser.

– For tiden er jeg i ferd med å avslutte et større arbeid med en rekke bedrifter som har implementert rammeverktøyet for bærekraftig utvikling. Arbeidet munner ut i en artikkel som blir publisert i juli eller august, og deltakerne vil både bli presentert for denne, og få artikkelen utlevert i slutten av masterclassen, avslutter Atalay Atasu.

Kjøp billett til masterclassen i bærekraftig utvikling og sirkulær økonomi her

Kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og styremedlemmer som ønsker å fokusere på og utvikle deres ledelsesmessige og strategiske kunnskap og kompetanse.

Her får du unik kunnskap og inspirasjon fra topp-professorer fra de internasjonalt anerkjente business-skolene, IMD og INSEAD. Forumet gir i tillegg en enestående mulighet for å sparre med andre ledere og styremedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobunn for en kontinuerlig utvikling av både ledelsesfaglige og personlige dimensjoner.

Delta i et inspirerende program med banebrytende forelesere fra INSEAD og IMD

Executive Forum – se programmet
risikostyring

Professor Nathan Furr, INSEAD